Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Πάτρα: Δράσεις για παιδιά σήμερα στην Πλαζ στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Καρναβαλιού

Πάτρα: Δράσεις για παιδιά σήμερα στην Πλ...

Κρυμμένος Θησαυρός και "Ζητείται κλόουν"

Σήμερα από τις 11.00 έως τις 16.00 στο Πάρκο Εκπαιδευτικών Δράσεων του Δήμου Πατρέων στην Πλαζ θα πραγματοποιηθεί μια πληθωρική εκδήλωση για τους μικρούς. Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο του Καλοκαιρινού Φεστιβάλ Καρναβαλιού Sparc.

Η ομάδα X-Saltibagos θα παρουσιάσει την παράσταση «Ζητείται κλόουν». Πρόκειται για μια παράσταση βασισμένη στις τεχνικές του τσίρκο, την κλοουνερί και το κουκλοθέατρο και αποτελεί τμήμα του Φεστιβάλ Θεάτρου του έργου.

Έξι κλόουν προσπαθούν απεγνωσμένα να προσληφθούν σε ένα θέατρο που έχει βάλει αγγελία και ζητά το νούμερο με την καταπληκτικότερη μεταμόρφωση. Οι κλόουν προσπαθούν να δώσουν φυσικά τον καλύτερο εαυτό τους βάζοντας όμως τρικλοποδιά ο ένας στον άλλον. Ποιος τελικά θα πάρει την θέση; Πώς τελικά μπορεί να γίνει η καλύτερη μεταμόρφωση;

Συμμετέχουν 6 κλόουν-ακροβάτες και 2 μουσικοί. Συγκεκριμένα οι Μπάμπης Αρταβάνης, Μαρία Βάρσου, Γιώργος Γαρόζης, Νίκος Γαρόζης, Νίκος Γεωργακόπουλος, Μαρία Θεοδωροπούλου, Θανάσης Κανελλάκης και Ευτυχία Χρυσοβέργη.

Κρυμμένος Θησαυρός

Επίσης από τις 11.00 έως τις 16.00 θα πραγματοποιηθεί Παιδικός Κρυμμένος Θησαυρός, που διοργανώνεται από το πλήρωμα 159, νικητές του 55ου Κρυμμένου Θησαυρού. Το κλασικό παιχνίδι του Πατρινού Καρναβαλιού, το οποίο συντέλεσε στη δημιουργία των πληρωμάτων, δεν θα μπορούσε να λείπει από ένα Καρναβαλικό Φεστιβάλ στην Πάτρα.

Το πλήρωμα 159, νικητές του 55ου Κρυμμένου Θησαυρού, διοργανώνουν ένα παιχνίδι για παιδιά, ηλικίας 7-13 ετών, με παιχνίδια, γρίφους, πλοήγηση και εύρεση κρυμμένου θησαυρού, μία μικρογραφία όλων των δράσεων του παιχνιδιού των μεγάλων προσαρμοσμένη για παιδιά, που έχει σκοπό να διασκεδάσει, να αναπτύξει συνεργασίες και να μεταφέρει το καρναβαλικό κλίμα στους μελλοντικούς καρναβαλιστές!

Ο χώρος έχει διαμορφωθεί τηρώντας όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα και τις αποστάσεις. Για τους μεγάλους, θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος εκτός του χώρου παιχνιδιών που θα μπορούν να κάτσουν, ενώ τα παιδιά θα βρίσκονται στις κερκίδες που έχουν τοποθετηθεί εντός του εκπαιδευτικού πάρκου.

Το Καλοκαιρινό Φεστιβάλ Καρναβαλιού και το Φεστιβάλ Θεάτρου υλοποιούνται από το Δήμο Πατρέων στο πλαίσιο του έργου SPARC και η διοργάνωση των δράσεων υποστηρίζεται από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων – Καρναβάλι Πάτρας (Συνδεδεμένος Εταίρος του Έργου).
 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture