Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Έλενα Μπάση: Για τον "Bachelor" Παναγιώτη θα έφτανα στα άκρα

Έλενα Μπάση: Για τον "Bachelor"...

Η 38χρονη τραγουδίστρια μίλησε και για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε

Στη βίλα του ρομαντικού ριάλιτι «The Bachelor» βρέθηκε η δημοσιογράφος Φωτεινή Πετρογιάννη με τη κάμερα του «Pop up». Η δημοσιογράφος της νεανικής εκπομπής της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον Alpha, συνάντησε εκτός από την 28χρονη Μαγδαληνή από Μυτιλήνη που συγκίνησε με την ιστορία της ότι μεγάλωσε με την αδελφή της σε οικοτροφείο, και την εντυπωσιακή Έλενα Μπάση.

Η 38χρονη τραγουδίστρια που επίσης έχει ξεχωρίσει με το χαμόγελο και ενέργεια της, παραδέχθηκε πως επειδή είναι η μεγαλύτερη της παρέας και υπάρχουν κάποια κορίτσια αρκετά μικρά, νιώθει και λίγο μαμά στο «Bachelor». Η Έλενα Μπάση ορκίστηκε όπως είπε πως είναι όντως 38 χρονών ενώ αναφέρθηκε στις σχέσεις της με τις άλλες κοπέλες, τη Μαγδαληνή, αλλά και στον «Bachelor», Παναγιώτη Βασιλάκο.

«Πιο υποκριτικά μέσα στο σπίτι μου έχει φερθεί η Αναστασία και πιο άσχημα με θράσος η Αντζελίνα. Το θεωρώ υποτιμητικό για την ίδια τη Μαρίνα να μιλάει άσχημα για τη Μαγδαληνή.

Είμαι 38, ορκίζομαι. Σίγουρα νιώθω μια ευθύνη. Κάποιες κοπέλες με αντιμετωπίζουν ως μια πολύ καλή τους φίλη. Κάποια πολύ μικρά κορίτσια, ίσως να με αντιμετωπίζουν ως μητέρα, γιατί όχι; Τολμώ να το πω. Άλλες σαν αδελφή. Είμαι όλα πιστεύω.

Δε νιώθω πως έχω ανταγωνισμό. Είμαι η Έλενα, έχω πάρα πολύ ιδιαίτερη προσωπικότητα και το ξέρω. Και στηρίζομαι σε αυτή και μόνο. Για την καρδιά του Παναγιώτη θα έφτανα στα άκρα. Ή όλα ή τίποτα. Πιστεύω το μέλλον μας με τον Παναγιώτη να είναι ευοίωνο» είπε, μεταξύ άλλων, η Έλενα Μπάση, η οποία μάλιστα δεν έκρυψε πως πέρασε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που την έφτασε κοντά στο θάνατο.

Είχε εμφανίσει πολύποδες στις φωνητικές χορδές, πρόβλημα που την ανάγκασε να αποτραβηχτεί από τις πίστες και το τραγούδι για πάνω από 1 χρόνο. Ωστόσο όλα πήγαν καλά και κατάφερε & νίκησε τον καρκίνο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight