Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κάλεσμα σε γενική συνέλευση από το Λύκειο των Ελληνίδων Πατρών

Κάλεσμα σε γενική συνέλευση από το Λύκει...

Την Κυριακή 27/9/2020 στις 6 το απόγευμα

Γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στο Λύκειο των Ελληνίδων Πατρών. Σύμφωνα με το καταστατικό του Λυκείου των Ελληνίδων, καλούνται  όλα τα τακτικά μέλη του να συμμετέχουν στη Γενική Συνέλευση, η οποία θα γίνει στην αίθουσα του Λυκείου (στην οδό Σατωβριάνδου 32, 1ος όροφος), την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020 στις 6 το απόγευμα προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων.

 Τα θέματα της ημερήσιας διατάξεως είναι τα εξής:

1)            Εκλογή προέδρου και γραμματέων της Γενικής Συνέλευσης

2)            Έκθεση πεπραγμένων 2019.

3)            Απολογισμός εσόδων και εξόδων 2019.

4)            Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής.

5)            Έγκριση των Πεπραγμένων και απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και της    Εξελεγκτικής Επιτροπής από κάθε ευθύνη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, παρακαλούνται θερμά τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης για την προσέλευσή τους, προκειμένου να επιτευχθεί η υπό του καταστατικού προβλεπόμενη απαρτία. Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα ψήφου στη Γενική Συνέλευση έχουν μόνο τα ταμειακά τακτοποιημένα μέλη, προς τούτο δε στην είσοδο της Συνέλευσης θα βρίσκεται η έφορος οικονομικών του ΔΣ του ΛτΕ Πατρών για την τακτοποίηση των σχετικών οικονομικών εκκρεμοτήτων των μελών.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα ματαιωθεί και θα επαναληφθεί την επόμενη Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020, την ίδια ώρα στις 6 το απόγευμα, στον ίδιο τόπο και χώρο και με τα ίδια θέματα ημερησίας διατάξεως, άνευ νέας προσκλήσεως και η οποία θα θεωρηθεί απαρτία με όσα θα είναι τα παρόντα μέλη.

Κύριο μέλημα μας, αναφέρει η ανακοίνωση του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών, ήταν και παραμένει η ασφάλεια και υγεία όλων, γι' αυτό το λόγο κατά τη διάρκεια της συνελεύσεως θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις