Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BODY & SOUL

/

Calming Body Cream: Μυρίζει τόσο υπέροχα και αφήνει το δέρμα πραγματικά λείο και λαμπερό!

Calming Body Cream: Μυρίζει τόσο υπέροχα...

Θρέφει το δέρμα σε βάθος αφήνοντας το καθαρό και ενυδατωμένο.

Η απολέπιση της επιδερμίδας του σώματος, αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα βήματα περιποίησης διότι αρκετοί παράγοντες συμβάλλουν καθημερινά στη θαμπή όψη της. Η σειρά καλλυντικών της Zealots of nature, εταιρία του ομίλου της COCO-MAT, έχει δημιουργήσει και αναπτύξει ολοκληρωμένη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας για την καθημερινή φροντίδα του με στόχο ένα δέρμα λαμπερό και υγιές.

Η απολέπιση αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα βήματα περιποίησης, καθώς ανανεώνει την επιδερμίδα και την απαλλάσσει από νεκρά κύτταρα με αποτέλεσμα το δέρμα να γίνεται πιο λείο και απαλό. Η Calming Body Cream, αφαιρεί άμεσα τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα και αποκαλύπτει νέα υγιή κύτταρα που προσδίδουν στην επιδερμίδα λαμπερή όψη.

Η Calming Body Cream είναι ενισχυμένη με χαλαρωτικό άρωμα λεβάντας και κουκούτσια βερίκοκου για ήπια απολέπιση. Έχει εξαιρετικές λειαντικές ιδιότητες και αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος.

Παράλληλα,  είναι ενισχυμένη με ενυδατικούς, αναζωογονητικούς παράγοντες και άρωμα λεβάντας για να χαλαρώνει τις αισθήσεις. Η χρήση της προτείνεται για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Θρέφει το δέρμα σε βάθος αφήνοντας το καθαρό και ενυδατωμένο.

Ανακαλύψτε τη σειρά Refreshing στα καταστήματα COCO-MAT και σε επιλεγμένα φαρμακεία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being