Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Το στούντιο της Disney πιθανόν να μεταφέρει την πρεμιέρα της «Black Widow» για μέσα στο 2021

Το στούντιο της Disney πιθανόν να μεταφέ...

Επηρεασμένο από την πορεία του "Tenet" του Κρίστοφερ Νόλαν που τα έχει πάει απλώς ικανοποιητικά για μπλοκμπάστερ

H εταιρεία Disney δεν νιώθει έτοιμη να κυκλοφορήσει τις ταινίες της στις κινηματογραφικές αίθουσες ενόσω συνεχίζεται η πανδημία του covid-19 αλλά και μετά την εισπρακτική αποτυχία του «Tenet» του Κρίστοφερ Νόλαν στις ΗΠΑ μιας και στον υπόλοιπο κόσμο τα πράγματα έχουν πάει καλύτερα για την συγκεκριμένη ταινία (178 εκατ. δολάρια στον υπόλοιπο κόσμο και περίπου 29,5 στις ΗΠΑ).

Μετά λοιπόν και την ανακοίνωση πως το στούντιο της Warner μετέφερε τελικά την ταινία «Wonder Woman 1984» με την Γκαλ Γκαντότ από αρχές Οκτωβρίου στα Χριστούγεννα, η Disney σκέφτεται να αναβάλει την πολυαναμενόμενη έξοδο της ταινίας «Black Widow» της Μάρβελ (την 1η αυτόνομη ταινία με ηρωίδα την Νατάσα Ρομανόφ/Black Widow) στις κινηματογραφικές αίθουσες, από τον Νοέμβριο, που ήταν προγραμματισμένη, για κάποια στιγμή μέσα στο 2021.

Όπως γράφει το flix.gr, φυσικά ακόμα η Disney δεν έχει ανακοινώσει κάτι επίσημα, αλλά αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα προκαλέσει τεράστιο πλήγμα στα έσοδα των κινηματογράφων μιας κι όπως φαίνεται, δεν θα υπάρξει καμία κυκλοφορίας μεγάλης κινηματογραφικής παραγωγής έως και τις 20 Νοεμβρίου, οπότε και θα βγει στις αίθουσες, με μεγάλες εμπορικές προσδοκίες το «No Time to Die», η νέα ταινία Τζέιμς Μποντ. Από την άλλη, η μεταφορά της ταινίας μέσα στο 2021 μπορεί να σημαίνει και πάλι ένα ακόμα αναπρογραμματισμό της Τέταρτης Φάσης του Marvel Cinematic Universe.

Αναφορικά με την απόφαση της Warner, η αλήθεια είναι πως πάρθηκε υπό το πρίσμα και την ανάγκη, να βοηθηθεί εμπορικά το πανάκριβο αλλά και αξιόλογο «Tenet».

Ο σκηνοθέτης Κρίστοφερ Νόλαν φαίνεται πάντως ευχαριστημένος καθώς κακά τα ψέματα η ταινία του που είναι καλή όσο κι αν δεν άρεσε σε πολλούς κριτικούς, άνοιξε το χορό βγαίνοντας στις αίθουσες σε μία εξαιρετικά κρίσιμη και περίεργη λόγω του covid-19, εποχή. Το κοινό έδωσε στο φιλμ (που σημειωτέον συνεχίζεται η προβολή του στην Πάτρα, στη Βέσο Μάρε) βαθμό Β στο CinemaScore, βαθμός που δείχνει ικανοποίηση όχι όμως και ενθουσιασμό.  

Τέλος σύμφωνα με επικεφαλής της Disney, το στούντιο – γίγαντας σκέφτεται να κυκλοφορήσει τη νέα ταινία της Pixar, «Soul» κατευθείαν στο Disney+ γιατί «οι οικογένειες δεν είναι έτοιμες να πάνε ακόμα σινεμά». Έτσι, όπως φαίνεται, θα ακολουθήσουν στη Ντίσνει, την στρατηγική εξόδου της «Μουλάν», δηλαδή πρεμιέρα της ταινίας στην διαδικτυακή πλατφόρμα όπου είναι διαθέσιμη στον κόσμο και κυκλοφορία στις αίθουσες όπου δεν είναι, όπως έγινε εδώ στην Ελλάδα.

*Η «Μουλάν» συνεχίζεται στα Odeon Veso Mare και τη νέα κινηματογραφική εβδομάδα από 17/9/2020.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture