Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μάσκες - γίγαντες και σε μαθητές σχολείων της Πάτρας! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Μάσκες - γίγαντες και σε μαθητές σχολείω...

Δεν δόθηκε σε όλους σήμερα το παγουρίνο

Αστοχία στα μεγέθη των μασκών που μοιράστηκαν σήμερα και σε σχολεία της Πάτρας, διαπίστωσαν μαθητές αλλά και γονείς τους. Όπως πληροφορείται το thebest.gr η μάσκα που δόθηκε για τα παιδιά των μικρότερων ηλικιών είναι μεγάλη ακόμα και για τςι αναλογίες ενός ενήλικα, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα, δεν δόθηκε το περιβόητο παγουρίνο για το οποίο υπάρχουν αναφορές ότι είναι μικρό.

Μάλιστα όπως πληροφορείται το thebest.gr δάσκαλοι στην Πάτρα έγιναν δέκτες παραπόνων παρά το γεγονός ότι δεν ευθύνονταν και "έπεσε" εναλλακτική πρότασηνα πλυθούν σε υψηλή θερμοκρασία ώστε να μικρύνουν σε μέγεθος.

Το γεγονός με την ακαταλληλότητα του μεγέθους των μασκών έχει σχολιαστεί έντονα και μάλιστα κάποιοι από διάφορες περιοχές της χώρας, σχολίασαν με χιούμορ αλλά και με δυσαρέσκεια, στα social media.

Το θέμα, σε συνδυασμό με τα μικρά παγουρίνο που δε χωράνε ένα μπουκάλι νερό των 500 ml, έγινε ήδη viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου πολλοί γονείς ανάρτησαν φωτογραφίες.

φωτό από τις μάσκες που μοιράστηκαν σήμε...

φωτό από τις μάσκες που μοιράστηκαν σήμερα σε δυο μαθητές Δημοτικού στην Πάτρα

Για τη σύγκριση δείτε τις αναλογίες μεταξύ των μασκών που έχει η οικογένεια για τα παιδιά και τους ενήλικες. Στην κάτω σειρά οι μάσκες που δόθηκαν σήμερα.

Δείτε χαρακτηριστικές ανάρτησεις στο twiiter 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις