Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την παράσταση «ΡΑΣΥ 75133» της Μάρως Γαλάνη

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την παράσταση «ΡΑΣΥ 75133...

Η παράσταση που χειροκροτήθηκε θερμά είχε να κάνει με τις ανθρώπινες σχέσεις και επικοινωνία - Συμμετείχαν και γυναίκες από το Άλμα Ζωής

Μία θεατρική παράσταση, η οποία πραγματεύεται τις ανθρώπινες σχέσεις και επικοινωνία, με έντονη σκηνική δράση, απόλαυσαν οι φίλοι του θεάτρου, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου 5 Σεπτεμβρίου 2020, οι οποίοι «γέμισαν» το αίθριο του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου.

Η παράσταση  «ΡΑΣΥ 75133» ήταν ενταγμένη στην ενότητα  του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας «Βήμα στους καλλιτέχνες της πόλης μας» και η σύνθεσή της έγινε στη διάρκεια χοροθεραπευτικών συναντήσεων, σε διάστημα 2 μηνών, με την «Ομάδα γυναικών – Άλμα Ζωής Πάτρας», την περίοδο του lock down.

Οι γυναίκες αυτές (ομάδα με υποκείμενα νοσήματα), βίωσαν εκείνο το διάστημα σε μεγάλο βαθμό το φόβο. Το έργο προσεγγίζει επίσης, το φόβο του θανάτου, ο οποίος ήταν επαυξημένος στις μέρες του lock down, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Την παράσταση προλόγισε το μέλος του Δ.Σ. στον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων Ανδρέας Μάζης.

Οι συντελεστές της παράστασης ήταν οι εξής: Σκηνοθέτης/χορογράφος  Μάρω Γαλάνη, Σύμβουλος Δραματουργίας/Βοηθός Σκηνοθέτη  Γιάννα Ροιλού.

Πήραν μέρος οι ηθοποιοί:  Λαμπρινή Ζώτου, Ιωάννα Στεφανάτου Μουσικός – Διδασκαλία τραγουδιού Αρετή Μίγγου.

Φωτιστής Γιάννης Αναστασόπουλος, Σκηνογράφος Δέσποινα Κολοκοτσά.

Συμμετείχαν:

Οι γυναίκες από το Άλμα Ζωής Ν. Αχαΐας με μαρτυρίες ζωής: Μαρία Ζολώτα, Ιωάννα Γκιτζίρη, Ειρήνη Λαγογιάννη, Ελένη Σανίδα

Οι γυναίκες από την DERIDAncetheatre Ensemble 40+: Εύη Αποστολοπούλου, Woula Δουλουκιτάκη, Χρυσή Καραπαναγιώτη, Ανθή Καρατράντου, Νατάσσα Κατσουλιέρη, Δέσποινα Κολοκοτσά, Μαρία Κομπατσιάρη, Μαρία Λαμπρίδου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture