Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Εκτός Big Brother ο παίκτης μετά τις δηλώσεις περί βιασμού

Εκτός Big Brother ο παίκτης μετά τις δηλ...

Σάλος αντιδράσεων

Οι χυδαίες τοποθετήσεις του Αντώνη Αλεξανδρίδη, παίκτη του τηλεοπτικού ριάλιτι Big Brother περί βιασμού, τον έδιωξαν από το σπίτι του τηλεπαιχνιδιού, αφού η θύελλα αντιδράσεων που ξεσήκωσε ο λόγος του, ανάγκασε την παραγωγή του παιχνιδιού να τον «τελειώσει». Ο 31 ετών παίκτης, ο οποίος κατάγεται από την Κρήτη και είναι bartender, έχει συστηθεί στο τηλεοπτικό κοινό ως άνδρας κυνηγός που θέλει πάντα να κάνει το πρώτο βήμα.

Τα ξημερώματα της Κυριακής, σε μία πριβέ και χαμηλόφωνη συνομιλία που είχε με τους συμπαίκτες του, τον Χρήστο και τον Παναγιώτη Βαρουξή με τους οποίους μιλούσε για ερωτικά θέματα, είπε την εξής ατάκα που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων: «Με τις γκόμενες, να πηγαίνω κάθε μέρα σε μια να αδειάζω το πακέτο μου... Αλλιώς έχει βιασμό». 

Οπως αναμενόταν, ο 31χρονος,  κλήθηκε σε απολογία από τον Big Brother με τον 31χρονο Κρητικό να δηλώνει πως δεν το εννοούσε έτσι όπως ακούστηκε και πως ό,τι είπε και πως ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχει βιαιοπραγήσει εις βάρος κάποιας γυναίκας. «Αντώνη, σε αυτά τα θέματα δεν χωρά πλάκα» είπε ο «Μεγάλος Αδελφός» με τον 31χρονο Αντώνη να τονίζει: «Δεν έχω μεγαλώσει ούτε σε στάβλο, ούτε έχω μεγαλώσει σε οικογένεια με βία. Ούτε έχω προκαλέσει κάτι. Αισθάνομαι ντροπή ως προς αυτό το θέμα. Φυσικά πρέπει να σκέφτεσαι πριν να μιλάς. Δεν έχω κατέβει από κανένα βουνό ούτε είμαι 15 χρονών να μην ελέγχω τι λέω».

Αμέσως μετά, ο Big Brother ζήτησε από τον Κρητικό να αποχωρήσει από το σπίτι, όπως και έγινε. Δείτε το βίντεο με την απολογία του Αντώνη και τη συνομιλία που είχε με τον Μεγάλο Αδελφό.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight