Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πολάκης: Ο Μαγιορκίνης «καθοδήγησε» ώστε να στέλνονται τα τεστ σε ιδιωτικό κέντρο

Πολάκης: Ο Μαγιορκίνης «καθοδήγησε» ώστε...

Ανάρτηση με σαφείς αιχμές από τον πρώην αν. Υπουργό Υγείας

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αν. υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, αφήνει σαφείς αιχμές κατά του καθηγητή Γκίκα Μαγιορκίνη, μέλος της Επιτροπής Λοιμωξοιολόγων, για το ρόλο του στη σύναψη σύμβασης με συγκεκριμένο ιδιωτικό διαγνωστικό όμιλο για τα τεστ της πανδημίας, που έδωσε  η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας στα νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας της Αττικής, όπου συνεργάτης του εργαστηρίου αυτού, είναι ο καθηγητής επιδημιολογίας του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων.

Όπως αναφέρει ο Παύλος Πολάκης σε ανάρτησή του στο Facebook:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΦΡΙΞΕΤΕ!!!

Δεν τα λέω εγώ τα λέει ο Διοικητής της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Παναγιώτης Στάθης στη συνέντευξη του στην ΕΦ-Συν:(φωτό 1)

α) το υπουργείο Υγείας έκανε τη διαπραγμάτευση για το ιδιωτικό κέντρο που θα αναλάμβανε τα τεστ pcr για τον κορωνοϊό το οποίο συνεργάζεται με το ΜΑΓΙΟΡΚΙΝΗ και μας «καθοδήγησε» να τα στέλνουμε εκεί!!!

β) Αποφάσισε να το κάνει-λέει ο κύριος Στάθης- γιατί «εκατοντάδες δείγματα ΛΙΜΝΑΖΟΥΝ αυτή τη στιγμή στα νοσοκομεία και τα κέντρα Υγείας της Αττικής»!!!!

Πεσμου τώρα πως η «εξάντληση» των αντιδραστηρίων για τον κορωνοϊό στο Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ) είναι τυχαίο γεγονός......και ΟΧΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΡΙΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ!!!(ενημερωτικά στο ΕΚΕΑ η εξέταση κοστίζει 13 ευρώ και στον ιδιωτικό τομέα από 50 μέχρι 120 ευρώ...)

ΥΓ φωτό 2-3 η σχέση του ΜΑΓΙΟΡΚΙΝΗ  με το συγκεκριμένο διαγνωστικό κέντρο που «διαπραγματεύτηκε» το υπουργείο....

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις