Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο 22χρονος Χρήστος Βαρουξής από τον Πύργο είναι μεταξύ των παικτών του Big Brother

Ο 22χρονος Χρήστος Βαρουξής από τον Πύργ...

Διαθέτει όπως είδαμε, ένα καλογυμνασμένο σώμα - Ευχάριστη έκπληξη η επανεμφάνιση του Πατρινής καταγωγής παρουσιαστή Ανδρέα Μικρούτσικου

Δεν λείπουν και οι «εκπρόσωποι» της Δυτικής Ελλάδας από το καινούριο Big Brother που έκανε την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του το περασμένο Σάββατο 29 Αυγούστου 2020 το βράδυ στο κανάλι του Σκάι με παρουσιαστή τον Χάρη Βαρθακούρη ενώ η ευχάριστη έκπληξη ήταν η επανεμφάνιση του 69χρονου σήμερα «γκουρού» της παρουσίασης, του πολυσχιδούς Ανδρέα Μικρούτσικου, σε ρόλο συμβούλου, ο οποίος πριν περίπου 20 χρόνια ήταν ο παρουσιαστής του 1ου Ελληνικού Big Brother.

Ένας λοιπόν από τους παίκτες που επιλέχθηκαν και μπήκαν θριαμβευτικά στο πολυτελές σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού», ήταν και ο καλογυμνασμένος Χρήστος Βαρουξής από τον γειτονικό Πύργο της Ηλείας.

Ο Χρήστος Βαρουξής είναι 22 χρονών, ζει στην Καλαμάτα και είναι όπως είπε, απόφοιτος σχολής τουριστικών επιχειρήσεων και το τελευταίο διάστημα εργαζόταν σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα. Αγαπημένη του ενασχόληση είναι η γυμανστική. Γυμνάζεται έξι φορές την εβδομάδα, έχει πάθος με το ποδόσφαιρο, προσέχει τη διατροφή του… και στον ελεύθερο χρόνο του παίζει ντραμς!

Προέρχεται από μια πολύ δεμένη οικογένεια και έχει ιδιαίτερη αδυναμία στη μητέρα του που δεν του χαλάει χατίρι!

Στο σπίτι του Big Brother θα τον δυσκολέψουν περισσότερο οι… ακατάστατοι συγκάτοικοι του, όπως δήλωσε ο ίδιος.

Καστανόξανθος στα χρώματα και με το πιο καλογυμνασμένο σώμα απ’ όσους μπήκαν στο Big Brother 2020, ο νεαρός Χρήστος Βαρουξής προβλέπεται να κάψει καρδιές. Κατά την είσοδο του στο σπίτι του πολυδιαφημισμένου ριάλιτι, ο Χρήστος Βαρουξής φορούσε σιέλ πουκάμισο και λευκό, μοντέρνο παντελόνι ενώ φορούσε και σκουλαρίκι στο αυτί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight