Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Χριστίνα Μπόμπα: Συνεχίζει τις διακοπές της στη Μύκονο, παρέα με την αδερφή και τις φίλες της! - ΦΩΤΟ

Χριστίνα Μπόμπα: Συνεχίζει τις διακοπές ...

Με μια βαλίτσα στο χέρι είναι το φετινό καλοκαίρι η Χριστίνα Μπόμπα!

Με μια βαλίτσα στο χέρι είναι το φετινό καλοκαίρι η Χριστίνα Μπόμπα. Μετά τις εξορμήσεις με τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη, στην Κέρκυρα, την Ερεικούσα, τα νησιά Οθωνούς, τους Παξούς, τους Αντίπαξους και τη Λευκάδα, η όμορφη influencer ταξίδεψε στην αγαπημένη της Μύκονο, προκειμένου να περάσει μερικές ξέγνοιαστες στιγμές με την αδερφή της, Ελίνα Μπόμπα, και μερικές καλές τους φίλες.

Ως λάτρης του Instagram, η Χριστίνα δεν έχει σταματήσει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τις αποδράσεις της. Έτσι, λοιπόν, κι αυτή τη φορά δημοσίευσε ήδη στα stories της φωτογραφίες από τις πρώτες ώρες της στο νησί των ανέμων.

Αρχικά, η μελαχρινή καλλονή δημοσίευσε μια φωτογραφία από το αεροπλάνο, στην οποία απεικονίζονται τα σύννεφα, ενώ μετά την άφιξή της στη Μύκονο μας έδειξε μια γραφική εκκλησία που της έκανε εντύπωση, αλλά και φωτογραφίες από το reunion που έκανε με τις φίλες της μετά από πολύ καιρό.

Μερικές ώρες αργότερα μας έδειξε το πρωινό που απόλαυσε σε γνωστό beach restaurant του νησιού, αλλά και το outfit με το οποίο εμφανίστηκε εκεί και έκλεψε όλες τις εντυπώσεις.

Δες τις αναρτήσεις της:

Πηγή & ΦΩΤΟ: tlife

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight