Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το Καραμανδάνειο Παιδιατρικό Νοσοκομείο επισκέφθηκε ο Άγγελος Τσιγκρής

Το Καραμανδάνειο Παιδιατρικό Νοσοκομείο ...

Ενημερώθηκε για τις ελλείψεις στα χειρουργεία, τα οποία έχουν άμεση ανάγκη ανακατασκευής και επέκτασης

O Aχαιός βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής, την Παρασκευή 28/8/2020 επισκέφθηκε το Καραμανδάνειο Παιδιατρικό Νοσοκομείο της Πάτρας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Άγγελος Τσιγκρής ενημερώθηκε από τον Διοικητή και το προσωπικό (ιατρικό και νοσηλευτικό) για τη λειτουργία και τις ελλείψεις του νοσοκομείου.

Ειδικότερα, ενημερώθηκε για τις ελλείψεις στα χειρουργεία, τα οποία έχουν άμεση ανάγκη ανακατασκευής και επέκτασης, προκειμένου να πληρούν τις σύγχρονες ιατρικές προδιαγραφές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε χρόνο στο Καραμανδάνειο Παιδιατρικό Νοσοκομείο της Πάτρας εκτελούνται περισσότερα από 2.000 χειρουργεία και αυτό λόγω των υπεράνθρωπων προσπαθειών που καταβάλλει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου.

Να σημειωθεί ότι ο Άγγελος Τσιγκρής πρόσφατα είχε καταθέσει ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια (αριθμός πρωτοκόλλου: 8356/20.7.2020) αναφορικά με την ίδρυση Ακοολογικού Τμήματος στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, ο Αχαιός βουλευτής ρωτούσε τον αρμόδιο Υπουργό, σε ποιες ενέργειες θα προβεί με σκοπό: α) την ίδρυση ενός σύγχρονου Ακοολογικού Τμήματος και β) πότε αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία._

*Ο δικηγόρος Άγγελος Τσιγκρής διδάσκει Εγκληματολογία στην Ελλάδα και την Κύπρο. Έχει διατελέσει γενικός γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Μόνιμη Επιτροπή Επιχειρησιακής Συνεργασίας για την Εσωτερική Ασφάλεια στην Ευρώπη (COSI) του Συμβουλίου της ΕΕ και στη Μόνιμη Αντιπροσωπία του ΟΗΕ για την Πρόληψη του Εγκλήματος και την Ποινική Δικαιοσύνη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις