Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πρόταση για μια μεγάλη γιορτή - campus στην Πάτρα κάθε χρόνο για τους νεοεισερχόμενους πρωτοετείς φοιτητές

Πρόταση για μια μεγάλη γιορτή - campus σ...

Κατατέθηκε στη συνάντηση του προεδρείου του ΣΚΕΑΝΑ με την απερχόμενη Πρύτανι του Πανεπιστημίου Πατρών Βενετσάνα Κυριαζοπούλου

Το μεσημέρι της Τρίτης 25 Αυγούστου 2020 πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη συνάντηση του Δ.Σ. του ΣΚΕΑΝΑ – Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Αχαΐας με τις πρυτανικές αρχές του Πανεπιστημίου Πατρών. Παρούσα στη συνάντηση ήταν η απερχόμενη Πρύτανις του Πανεπιστημίου, Βενετσάνα Κυριαζοπούλου καθώς και ο νέος πρύτανης του ΑΕΙ Χρήστος Μπούρας.

Σκοπός της συνάντησης όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, ήταν αφενός να αποδοθούν τα εύσημα για τη διοίκηση της κας Κυριαζοπούλου, αφετέρου να δοθούν ευχές για επιτυχία στο έργο του στον κ. Μπούρα που αναλαμβάνει από το Σεπτέμβριο νέος Πρύτανης και τέλος να γίνει ενημέρωση ατζέντας.

Κατά τη συζήτηση διαφάνηκε  η διάθεση συνεργασίας του Πανεπιστημίου με τον ΣΚΕΑΝΑ σε θέματα που άπτονται των δραστηριοτήτων του συλλόγου εστίασης, όπως άλλωστε γινόταν και μέχρι σήμερα. Συζητήθηκε επίσης το φλέγον θέμα της παρουσίας των φοιτητών στην πόλη κατά το πρώτο εξάμηνο, πράγμα το οποίο κρίνεται ζωτικής σημασίας για τη βιωσιμότητα των καταστημάτων μας αλλά και για την οικονομία ολόκληρης της πόλης της Πάτρας. Το Πανεπιστήμιο θα λειτουργήσει κανονικά με φυσική παρουσία των φοιτητών καθ' όλες τις διαδικασίες, με εξαίρεση τμήματα άνω των 50 φοιτητών, θέμα το οποίο καλείται να επιλύσει η νέα πρυτανική αρχή.

Μία επίσης από τις προτάσεις που κατατέθηκαν εκ μέρους της Πρυτανείας ήταν μια μεγάλη γιορτή- campus στην πόλη κάθε χρόνο για τους νεοεισερχόμενους πρωτοετείς φοιτητές. Τέλος ιδιαίτερη αναφορά  κατά τη συζήτηση έγινε στην τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων λόγω της πανδημίας του covid 19, για να παραμείνει η πόλη μας "καθαρή" και ασφαλής.

Παρόντες στη συνάντηση, από το Δ.Σ. του ΣΚΕΑΝΑ ήταν ο πρόεδρος Σπύρος Στεργίου, ο αντιπρόεδρος Γ. Σπυρόπουλος,  ο ταμίας Γιώργος Κολλιόπουλος, ο αναπλ. Γενικός γραμματέας Λ. Λιόλιος και το μέλος Μ. Λέκκα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις