Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Ανοίγει το νέο κατάστημα Zara στην Κρήτη

Ανοίγει το νέο κατάστημα Zara στην Κρήτη

Στις 20 Αυγούστου

Μετά από εκτεταμένες εργασίες ανακαίνισης στο πρώην κτήριο του κινηματογράφου στο Ηράκλειο Κρήτης, το νέο κατάστημα Zara άνοιξε τις πόρτες του την Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020 στις 11 π.μ.

Η Zara άνοιξε το ανανεωμένο της καταστήματος το οποίο έχει δύο εισόδους, μία από την οδό  Δικαιοσύνης και μία στην οδό Δεδάλου.  Το ανανεωμένο κατάστημα επεκτείνεται σε 4 ορόφους με σχεδόν 2220m2 χώρο πώλησης, σχεδιασμένο με αρκετές πινελιές  πρασινου, κομψά έπιπλα και καινοτομίες που δεν είχαμε την ευκαιρία να δούμε στα καταστήματα Zara στην Ελλάδα μέχρι στιγμής.

Το κατάστημα αποτελείται από το γυναίκειο τμήμα το οποίο καταλαμβάνει δυο ορόφους, ένα όροφο καταλαμβάνει το παιδικό και ένα το ανδρικό τμήμα, τα όποια έχουν να δώσουν μια νέα εμπειρία μόδας στους πελάτες.

Το πρόσφατα ανακαινισμένο κατάστημα περιγράφεται με τρεις λέξεις: ωραίο, απλό και εκλεπτυσμένο. Η κομψή λευκή επιφάνεια που περικλείει την οροφή και τους τοίχους δημιουργεί ένα σκηνικό που ενισχύει την ελκυστικότητα των προϊόντων και προσκαλεί τους πελάτες να απολαύσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία επαφής με τα αγαπημένα τους προϊόντα.

Στο πλαίσιο της δέσμευσης της Zara για τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών και της εμπειρίας αγορών, το κατάστημα είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία RFID που βοηθά στην γρήγορη εύρεση των προϊόντων  και επιπλέων την μοναδική στην Ελλάδα  Online Silo, όπου ο πελάτης μπορεί από μόνος του να αναζητήσει την online παραγγελία του.

Η Zara είναι μέλος του Ομίλου Inditex Group (με τα brands Pull & Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home & Uterqüe).

Η Zara σήμερα έχει 47 καταστήματα στην  Ελλάδα. Το brand παρέχει την υπηρεσία online αγορών στην Ελλάδα από τον Ιούλιο του 2013, στα καταστήματα και στο www.zara.com οι πελάτες μπορούν να ανακαλύψουν το πλήρες φάσμα των γυναικείων, ανδρικών και παιδικών συλλογών.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά