Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στα ευπώλητα των Τάιμς της Ν.Υόρκης το παιδικό βιβλίο του ΛεΜπρόν Τζέιμς

Στα ευπώλητα των Τάιμς της Ν.Υόρκης το π...

Τίτλος του, "I Promise"

Μεγάλη χαρά έδωσε η είδηση στον διάσημο Αμερικανό μπασκετμπολίστα ΛεΜπρόν Τζέιμς πως το παιδικό βιβλίο «I Promise», το οποίο συνδημιούργησε με την εικονογράφο Νίνα Μάτα (Nina Mata), κάνοντας ντεμπούτο στην αγορά βρέθηκε στον κορυφή της λίστας ευπώλητων παιδικών εικονογραφημένων βιβλίων των New York Times.

Η πρώτη υπόσχεση που δίνεται στο τρέιλερ (www.youtube.com/watch?v=IuUE9jbrKQY) για το βιβλιαράκι είναι «ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ... να πηγαίνω σχολείο», μια ευθεία αναφορά στα παιδικά χρόνια του άσου των Λος Άντζελες Λέικερς.

Το βιβλίο εξέδωσε ο εκδοτικός οίκος Harper Collins και στο περιοδικό Kirkus Review το χαρακτήρισαν «σοβαρό και ολόψυχο». Ο 35χρονος ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι Αμερικανός επαγγελματίας διεθνής καλαθοσφαιριστής που αγωνίζεται με τους Los Angeles Lakers στο ΝΒΑ. Έχει ύψος 2.06 μ. Θεωρείται ένας από τους κορυφαίους στην ιστορία του αθλήματος. 

O LeBron James έχει 3 παιδιά με την αγαπημένη του Savannah Brinson. Τα παιδιά του λέγονται: Bronny (γεννήθηκε το 2004), Bryce (γεννήθηκε το 2007) και Zhuri (γεννήθηκε το 2014).

Με στοιχεία & από το: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight