Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κ. Μάρκου για εργαζόμενους Κοινωφελούς: "H δημοτική αρχή περιορίστηκε στις επικοινωνιακές χορογραφίες που συνηθίζει"

Κ. Μάρκου για εργαζόμενους Κοινωφελούς: ...

Στην ακροαματική διαδικασία για την παράταση των συμβάσεων των εργαζομένων με το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας στον Δήμο Πατρέων παραβρέθηκε ο Κώστας Μάρκου

Στην αίθουσα της ακροαματικής διαδικασίας της δίκης που αφορά την παράταση των συμβάσεων των εργαζομένων με το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας στον Δήμο Πατρέων παραβρέθηκε ο Κώστας Μάρκου, όπως αναφέρει η ανακοίνωση από το γραφείο του βουλευτή Αχαΐας, η οποία συνεχίζει: "Οι εργαζόμενοι στα πλαίσια της διεκδίκησης του δικαιώματός τους να μπορούν να καλύπτουν τα προς το ζην από τον μόχθο της εργασίας τους, έχουν εγείρει κραυγή αγωνίας προς το πολιτικό προσωπικό του νομού Αχαΐας, συμπεριλαμβανομένων των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Μάρκου και Σίας Αναγνωστοπούλου. Οι τελευταίοι έχουν δεσμευτεί να πιέσουν σύμφωνα με τις δυνάμεις τους να βρεθεί με πολιτικό τρόπο μια λύση σε ένα πρόβλημα που αφορά τον ίδιο τον Δήμο της Πάτρας και την κάλυψη των πάγιων αναγκών του.

Στο τελευταίο εξάλλου, ότι δηλαδή οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες του Δήμου, συνηγόρησε και ο αντιδήμαρχος καταθέτοντας ως μάρτυρας κατά την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων των εργαζομένων κατά του Δήμου, απόντος του ίδιου του κ. Πελετίδη. Πλην όμως, το μείζον, δηλαδή η αποδοχή της αίτησης από τον Δήμο, παρά το γεγονός ότι αναζητήθηκε από την έδρα δεν προσκομίστηκε ποτέ από τους διαδίκους γιατί δεν υπήρχε. Έτσι, η κατά τα άλλα εκπεφρασμένη βούληση του Δήμου να δικαιωθούν οι εργαζόμενοι, δεν έλαβε τα απαιτούμενα τυπικά χαρακτηριστικά, ώστε να δημιουργήσει νομικά αποτελέσματα. Κατά συνέπεια, για άλλη μια φορά, η δημοτική αρχή περιορίστηκε στις επικοινωνιακές χορογραφίες που συνηθίζει τα τελευταία χρόνια, αλλά από ουσία προσέφερε μηδέν εις το πηλίκο.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις