Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κυκλοφόρησε & είναι ήδη περιζήτητο το βιβλίο "Βρίσκοντας την Ελευθερία" για τον Χάρι και την Μέγκαν

Κυκλοφόρησε & είναι ήδη περιζήτητο τ...

Θα το βρείτε και στα Πατρινά βιβλιοπωλεία

Κατέφθασε και στα Πατρινά βιβλιοπωλεία από την Τρίτη 18 Αυγούστου 2020 και ήδη είναι περιζήτητο το βιβλίο «Finding Freedom – Βρίσκοντας την Ελευθερία: Χάρι και Μέγκαν» των συγγραφέων Omid Scobie και Carolyn Durand που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Χάρτινη Πόλη. Πρόκειται για την απόλυτη βιογραφία ενός πραγματικά μοντέρνου βασιλικού ζευγαριού.

Όταν ο κόσμος έμαθε για το ειδύλλιο που είχε αρχίσει να αναπτύσσεται ανάμεσα σε έναν πολυαγαπημένο Άγγλο πρίγκιπα και μια Αμερικανίδα ηθοποιό, τόσο οι βασιλικοί παρατηρητές όσο και το απλό κοινό παρασύρθηκαν αμέσως από τη φρενίτιδα των διεθνών μέσων ενημέρωσης που τους περιέβαλε. Ολόκληρος ο πλανήτης έμοιαζε να παρακολουθεί το ζευγάρι αφού η κάθε του κίνηση γινόταν πρωτοσέλιδο - από τον αρραβώνα και τον γάμο τους μέχρι τη γέννηση του γιου τους, Άρτσι, αλλά και την απρόσμενη απόφασή τους να αποσυρθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα και να μετακομίσουν στη Βόρεια Αμερική. Και παρά το γεγονός ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ εξακολουθούν να βρίσκονται στο επίκεντρο της δημοσιότητας, ελάχιστοι είναι εκείνοι που πραγματικά γνωρίζουν την αληθινή ιστορία του Χάρι και της Μέγκαν.

Στο βιβλίο αυτό παρέχονται αποκλειστικές πληροφορίες τόσο για το ειδύλλιό τους και την άγνωστη ιστορία του αρραβώνα τους όσο και για τις προκλήσεις με τις οποίες ήρθαν αντιμέτωποι μέσα στον θεσμό της μοναρχίας. Από τις λεπτομέρειες για τις σχέσεις της Μέγκαν με τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ και τη Βασίλισσα, την ιστορία της φημολογούμενης ρήξης ανάμεσα στον Χάρι και τον αδερφό του, πρίγκιπα Ουίλιαμ, και την ταραγμένη σχέση της Μέγκαν με τον πατέρα της, έως την αλήθεια για την έντονη επιθυμία του ζευγαριού να αποκτήσουν περισσότερη ελευθερία για την οικογένειά τους και να κρατήσουν αποστάσεις από τα πρωτοσέλιδα.

Μέσα από το συγκεκριμένο βιβλίο, οι συγγραφείς Omid Scobie και Carolyn Durand, προχωρούν ένα βήμα πέρα από τα όσα γράφονται στον Tύπο για το ζευγάρι και αποκαλύπτουν άγνωστες λεπτομέρειες από την κοινή ζωή του Χάρι και της Μέγκαν, διαλύοντας τις διάφορες φήμες και παρεξηγήσεις που τους ακολουθούν και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού.

Αξίζει ν’ αναφερθεί πως η βιογραφία "Finding Freedom" έφθασε στο Νο1 της λίστας των bestseller βιβλίων του Amazon κι όπως λέγεται, «αναμένεται να γίνει παγκόσμιο bestseller» καθώς περιλαμβάνει “πικάντικες” αποκαλύψεις.

-Το βιβλίο εστιάζει στους λόγους για τους οποίους η Μέγκαν και ο Χάρι αποφάσισαν να αποδεσμευθούν από τη βασιλική οικογένεια, αλλά και στα δεδομένα της ζωής και του ανθρωπιστικού τους έργου, έξω από τους κόλπους της βασιλικής οικογένειας – Daily Mail.

-Το νέο βιβλίο που διαλύει τις φήμες για την Μέγκαν και τον Χάρι. Το πρώτο αξιόλογο βιβλίο για το ζευγάρι- Elle.

-Το βιβλίο εστιάζει στους λόγους για τους οποίους η Μέγκαν και ο Χάρι αποφάσισαν να αποδεσμευθούν από τη βασιλική οικογένεια, αλλά και στα δεδομένα της ζωής και του ανθρωπιστικού τους έργου, έξω από τους κόλπους της βασιλικής οικογένειας – Marie Claire.

-Μια ματιά εκ των έσω, σε περιστατικά για τα οποία μέχρι σήμερα είχαμε μόνο υπαινιγμούς από ανώνυμες πηγές – Vanity Fair.

*Ήδη όπως μάθαμε υπάρχουν και αναγνώστες που περιμένουν εναγωνίως την κυκλοφορία του βιβλίου και καθώς είναι σε διακοπές επικοινώνησαν με βιβλιοπωλεία της Πάτρας ζητώντας να τους φυλάξουν ένα αντίτυπο του βιβλίου για την Μέγκαν και τον Χάρι.

Το βιβλίο όπως τέλος γράφτηκε, αφηγείται «την “αληθινή ιστορία” πίσω από τη βασιλική τους αποχώρηση».

Οι Times συμπεριέλαβαν το βιβλίο στη λίστα με “Τα καλύτερα βιβλία της Sunday Times για το Φθινόπωρο 2020”.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight