Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πού πηγαίνουν διακοπές οι πατρινοί, αυτό το ιδιαίτερο καλοκαίρι

Πού πηγαίνουν διακοπές οι πατρινοί, αυτό...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Οι προορισμοί επιλέγονται βάσει συγκεκριμένων προδιαγραφών

Η φτώχεια θέλει καλοπέραση σύμφωνα με το λαϊκό γνωμικό και ο κορωνοϊός θέλει διακοπες, όπως όλα δείχνουν με τους πατρινούς να αναζητούν έστω μια εβδομάδα απόδρασης από την καθημερινότητα και ολιγοήμερες διακοπές σε ένα νησί και όχι μόνο. Η Κεφαλονιά, σύμφωνα με τους τουριστικούς πράκτορες, έχει την τιμητικής της με τους πατρινούς να την επιλέγουν για την καλοκαιρινή τους απόδραση.

Επόμενος δημοφιλής προορισμός για τους πατρινούς, σύμφωνα με τους τουριστικούς πράκτορες που καταγράφουν τις κρατήσεις, είναι η Νάξος.

Η Κρήτη φιγουράρει ψηλά στις προτιμήσεις των πατρινών που με κάθε τρόπο θέλουν να ζήσουν λίγες ημέρες ξεγνοιασιάς, μακρυά από την ρουτίνα της καθημερινότητας.

Υπάρχουν βέβαια και εκείνοι που δεν θα πάνε διακοπές και κάποια τουριστικά γραφεία καταγράφουν τεράστια πτώση στο ενδιαφέρον των πελατών τους.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο φόβος ενδεχόμενου τοπικού lockdown έχει επηρρεάσει σημαντικά τις επιλογές για τις καλοκαιρινές διακοπές αρκετών αχαϊών και έχει τοποθετήσει στον χάρτη νέους προορισμούς, που είναι προσβάσιμοι οδικώς, με την Νότια Πελοπόννησο να έχει τη μερίδα του λέοντος στην τουριστική τους αντζέντα.

Τι λένε οι τουριστικοί πράκτορες

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις