Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 6 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 6 Αυγούστου

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση

Κριός

Μια μικρή ένταση θα καταγραφεί σήμερα με το ταίρι σας. Θα ήταν πολύ πιο αποδοτικό για σας να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και να αποφύγετε να βάλετε τις φωνές. Από οικονομικής άποψης η μέρα σας είναι πολύ καλή, με την εξοικονόμηση δαπανών και την ρύθμιση χρεών. Προσέξτε μόνο λίγο περισσότερο την υγεία σας, μια και άγχος μπορεί να έχει επιπτώσεις.

Ταύρος

Αφήστε την ασφάλεια του γνωστού και δοκιμασμένου και δοκιμάστε την τύχη σας σε κάτι νέο! Και που ξέρετε, ίσως η τύχη να είναι στο πλευρό σας και να ανοίξουν νέοι δρόμοι από εκεί που δεν το περιμένατε. Προσπαθήστε ωστόσο  να μείνετε μακριά από κουτσομπολιά, κυρίως στον χώρο εργασίας. Για όσους χώρισαν πρόσφατα, οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε και σας πληγώνουν. Αποφύγετε να κοιτάτε προς τα πίσω. Το μέλλον βρίσκεται μπροστά σας.

Δίδυμοι

Φροντίστε να είστε σωστοί στην συμπεριφορά σας απέναντι στον περίγυρο σας, κοινωνικό, φιλικό ή οικογένεια. Δεν είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να κάνετε μεγάλης κλίμακας αλλαγές στην ζωή σας. Κάποια αγαπημένα πρόσωπα σας έχουν ανάγκη και θα πρέπει να τους σταθείτε. Ακούστε τους προσεκτικά, συμβουλέψτε τους αν μπορείτε και προσπαθήστε να τους χαλαρώσετε. 

Καρκίνος

Έχετε ερωτική διάθεση σήμερα και θέλετε να πειραματιστείτε με νέα θύματα της γοητείας σας. Προσέξτε όμως να μην σοβαρέψει το πράγμα και δεν μπορείτε να τους ξεφορτωθείτε… Μια παλιά γνωριμία ή φιλία έρχεται με δυναμικό τρόπο σήμερα στο προσκήνιο. Θα αναπολήσετε το παρελθόν, θα περάσετε υπέροχα, και εάν υπήρξε κάτι μεταξύ σας στο παρελθόν, ίσως αναζωπυρωθεί και πάλι.

Λέων

Ένταση θα υπάρξει στον χώρο της δουλειά σας και εκρηκτικά ξεσπάσματα. Μην προσπαθείτε να συμβιβάσετε τα ασυμβίβαστα και το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μην αναμειχθείτε καθόλου. Θα πρέπει να φανείτε διορατικοί και να προσπαθήσετε να δείτε την εικόνα στο σύνολο του και όχι αποσπασματικά για να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Προσέξτε την υγεία σας! 

Παρθένος

Πολύ ενέργεια έχετε και η ταχύτητα με την οποία διεκπεραιώνετε τις υποθέσεις σας εκπλήσσει και σας τους ίδιους. Αναλαμβάνετε τα ινία στον χώρο της δουλειάς σας σήμερα, ελπίζοντας με τις κατευθυντήριες γραμμές που χαράζετε ότι θα δώσετε τις πολυπόθητε λύσεις σε χρόνια προβλήματα. Οπλιστείτε με θάρρος και αυτοπεποίθηση! Ίσως όμως χρειαστεί να σκεφτείτε προσεκτικά πριν αποφασίσετε για κάτι σημαντικό.

Ζυγός

Έχετε σημαντικά αποθέματα ενέργειας και η απόδοση σας βρίσκεται στα ύψη στον χώρο δουλειάς με την Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό και τον Δία. Αυτό μπορεί να σας φέρει μπελάδες με τους συναδέλφους, αλλά δεν χρειάζεται να δώσετε σημασία… Μια παλιά σας αγάπη υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνει την εμφάνιση της κάποια στιγμή σήμερα, γιατί χρειάζεται την βοήθεια σας. Ξεχάστε τις ενδεχόμενες πικρίες που έχετε και προσφέρετε χείρα βοηθείας.

Σκορπιός

Τα άστρα είναι στο πλευρό σας και με ότι ασχοληθείτε κατά την διάρκεια της μέρας θα έχει καλή τύχη. Χαλαρώστε λίγο τους ρυθμούς και ασχοληθείτε με τον εαυτό σας που τον παραμελήσατε. Έχετε παραμελήσει και  τις φιλικές σας επαφές τον τελευταίο καιρό και έχουν αρχίσει να αποζητούν την παρέα σας. Είναι καιρός να τους αφιερώσετε λίγο από τον χρόνο σας.

Τοξότης

Πρέπει να πάρετε ρίσκα για να καταφέρετε να σπάσετε τα όρια σας και να μεγαλουργήσετε. Ίσως να έχετε ανάγκη από έναν τελείως διαφορετικό τρόπο σκέψης ή δράσης για να αποδώσουν οι προσπάθειες σας. Ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον θα υπάρξει στην ζωή σας, στο πρόσωπο ενός ατόμου που ενσαρκώνει ότι ακριβώς ζητούσατε από τον σύντροφό σας! Προσέξτε όμως να μην τα κάνετε θάλασσα…

Αιγόκερως

Μια εξαιρετικά κοινωνική μέρα η σημερινή! Είναι η ιδανική χρονική συγκυρία να αναγνωρίσετε τα λάθη σας και να ζητήσετε συγνώμη από άτομα που χωρίς να το θέλετε πληγώσατε στο παρελθόν. Κάποια προβλήματα ωστόσο διαταράσσουν την αρμονική ατμόσφαιρα του σπιτιού σας. Θα πρέπει να αναδιπλωθείτε και κυρίως να μην αφήνετε περιθώρια στην ζήλια σας να εκδηλωθεί, εάν θέλετε να επανέλθει η ισορροπία.

Υδροχόος

Μην αναλώνεστε με ανησυχίες, ειδικά για ερωτικά θέματα. Έχετε καλές προοπτικές για να βάλετε το πρώτο λιθαράκι σήμερα από κάτι που σχεδιάζετε εδώ και πολύ καιρό και που θα έχει καλές προοπτικές. Μείνετε επίσης μακριά από κουτσομπολιά και φασαρίες, ειδικά εάν δεν σας αφορούν! Η επαφή σας με τους γύρω σας θα είναι λίγο προβληματική, γι αυτό οπλιστείτε με υπομονή!

Ιχθείς

Ευκαιρίες θα εμφανιστούν και σήμερα στον δρόμο σας και μπορεί να κρύβονται εκεί που δεν το περιμένετε. Φανείτε ευέλικτοι και προσαρμοστικοί για να κερδίστε όσα επιθυμείτε. Διεκπεραιώστε τις υποχρεώσεις σας εγκαίρως και ετοιμαστείτε για μια εντυπωσιακά θετική βραδιά. Τα καλύτερα έρχονται αφού δύσει ο ήλιος…

Πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being