Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Tα ζώδια σήμερα Τρίτη 4 Αυγούστου

Tα ζώδια σήμερα Τρίτη 4 Αυγούστου

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Σελήνη στον Υδροχόο - σε χάση

Κριός

Αποφύγετε κάθε περιττή δαπάνη, όπως και κάθε καινούργιο ξεκίνημα. Κάτι που είχατε προγραμματίσει να αγοράσετε, ίσως σας βγει πολύ ακριβότερο από ότι αρχικά υπολογίσατε… Δεν είναι από τις μέρες που ευνοούν την επέκταση. Περιοριστείτε στα γνωστά και τετριμμένα… 

Ταύρος

Θα έχετε εμπνεύσεις σήμερα που θα σας βοηθήσουν να εκτελέσετε με μεγαλύτερη άνεση και επιτυχία το έργο σας. Προσοχή όμως στην έξαρση του  εγωισμού σας! Οι πιο ευνοϊκές και παραγωγικές ώρες της μέρας είναι οι απογευματινές και οι βραδινές, καθώς θα ανακαλύψετε κάποια στοιχεία που θα σας επιτρέψουν να συνθέσετε το πάζλ που σας απασχολεί.

Δίδυμοι

Μην παρεκτρέπεστε σήμερα και ξεσπαθώνετε λεκτικά, γιατί εσείς είστε αυτοί που θα χάσετε. Χειριστείτε το λόγο με προσοχή και επιδείξτε αυτοσυγκράτηση με το σημερινό τετράγωνο Άρη -Δία. Κοντινά σας πρόσωπα χρειάζονται την έμπρακτη στήριξη σας. Αποφύγετε δεικτικά σχόλια και δείξτε καλοσύνη!

Καρκίνος

Μια πληκτική και ρουτινιάρικη μέρα μπορεί να τελειώσει με ένα πολύ όμορφο και απροσδόκητο τρόπο. Μια καινούργια γνωριμία θα σας συνεπάρει και θα αρχίσετε να κάνετε όνειρα… Βγείτε από το καβούκι σας και επικοινωνήστε με τους γύρω σας. Η τόσο αυτάρεσκη αυτάρκεια και αυτοτέλεια σας δεν μπορεί να σας οδηγήσει πουθενά.

Λέων

Σε θολά νερά θα κλιθείτε να κολυμπήστε σήμερα, κάτι που δεν σας ενθουσιάζει ιδιαίτερα. Αντί όμως να επικεντρώνεστε στις δικές σας επιθυμίες και ανάγκες, προσπαθήστε να δείτε την συνολική εικόνα. Κάποια αναπάντεχα συμβάντα θα ταράξουν τη μέρα σας. Ίσως να προκύψουν κάποια προβλήματα οικονομικής φύσης ή να επανέλθουν παλιά οικονομικά βάρη στο προσκήνιο.

Παρθένος

Στη λεπτομέρεια κρύβετε το κλειδί της επιτυχία σήμερα, καθώς μια παράβλεψη ίσως να σας στοιχίσει σε χρήματα, ίσως όμως να βλάψει και τη φήμη σας. Είναι μια εξαιρετικά φορτωμένη μέρα με πολλά πράγματα να συμβαίνουν παράλληλα σε πολλά μέτωπα. Έχετε όμως τη δυνατότητα να τα καταφέρετε να τα χειριστείτε όλα με επιτυχία.

Ζυγός

Αφήστε κατά μέρος τις φοβίες και τις ανασφάλειες σας και κινηθείτε με αυτοπεποίθηση και αποτελεσματικότητα σε θέματα που είναι ζωτικής σημασίας για το μέλλον σας. Είναι μια πολύ καλή μέρα τόσο για την πνευματική ανάπτυξη και τις σπουδές, όσο και για επαφές που μπορούν να φέρουν καινούργια επιχειρηματικά ανοίγματα.

Σκορπιός

Η διορατικότητα, η κοινή λογική και το πρακτικό σας πνεύμα είναι τα στοιχεία που κάνουν τη διαφορά και σας χαρίζουν ένα σημαντικό προβάδισμα στον επαγγελματικό τομέα. Κάτι καινούργιο θα έχει καταλυτική σημασία για την εξέλιξη σας! Ίσως να είναι ένα καινούργιο πρόσωπο στον επαγγελματικό σας χώρο, ίσως όμως και μια καινούργια χρηματοδοτική πυγή που θα τονώσει τα οικονομικά σας.

Τοξότης

Διατηρήστε χαμηλό προφίλ κατά τη διάρκεια της μέρας και αποφύγετε την τάση σας για κριτική και σνομπισμό, γιατί θα υποστείτε μεγάλες ήττες. Μια έμπνευση της στιγμής μπορεί να σας βγάλει από τα επαγγελματικά αδιέξοδα που βρίσκεστε. Κινηθείτε με πλάνο και συγκεκριμένο στόχο και δεν θα χάσετε.

Αιγόκερως

Επιχειρηματικά είναι μια πολύ σημαντική μέρα, καθώς μπορούν να ευοδώσου και τα πιο άπιαστα σας όνειρα. Από το μεσημέρι και μετά η επικοινωνία μπαίνει σε πρώτο πλάνο. Είναι μια καλή χρονική στιγμή για να κάνετε καινούργια ανοίγματα, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, είτε σε προσωπικό.

Υδροχόος

Ίσως να αισθάνεστε σήμερα ότι σας αξίζουν πολύ καλύτερα πράγματα στη ζωή, από αυτά που έχετε καταφέρει μέχρι τώρα. Εάν δουλέψατε συνειδητά, θα έρθει η ώρα να τα κατακτήσετε. Είναι επίσης μια εξαιρετική μέρα για να ασχοληθείτε με το σπίτι ή με τα άτομα του σπιτιού και να περάσετε ένα χαλαρό και ήρεμο βράδυ.             

Ιχθείς

Η ρομαντική σας πλευρά μπορεί να δυναμιτίσει τις επαγγελματικές σας προσπάθειες! Προσπαθήστε να κρατήσετε ισορροπίες, γιατί θα χάσετε το παιχνίδι… Η ροπή σας επίσης στην πολυτέλεια και τα ακριβά αποκτήματα θα είναι έντονη, θα πρέπει όμως να την καταπιέσετε, εάν δεν θέλετε να δείτε τον τραπεζικό σας λογαριασμό να ξεφουσκώνει!

Πηγή: alindakanaki.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being