Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Ποιο supermarket σας επιστρέφει 5 € για κάθε 60 € αγορών σας;

Ποιο supermarket σας επιστρέφει 5 € για ...

Μόνο στα S/Μ "3Α ΑΡΑΠΗΣ"

Δεν είναι λίγες οι φορές που η πατρινή αλυσίδα 3Α ΑΡΑΠΗΣ έχει αποδείξει ότι στηρίζει έμπρακτα τους πελάτες της, αφού όλο τον χρόνο έχει πλούσιες προσφορές και μοναδικές ευκαιρίες για εξοικονόμηση χρημάτων.

Ακόμα μια δυνατή παροχή «τρέχει» αυτήν την περίοδο έως και τις 6 Αυγούστου που κάνει τις καλοκαιρινές αγορές πιο δροσερές. Για κάθε 60 € αγορών κερδίζετε στο ταμείο άμεσα μια δωροεπιταγή αξίας 5 € για τις επόμενες αγορές σας.

Μην χάσετε λοιπόν αυτήν την ευκαιρία όπου σε συνδυασμό και με τις εκπληκτικές προσφορές σε είδη καθημερινής ανάγκης (δείτε τα όλα εδώ) έχετε την ευκαιρία να κάνετε ακόμα περισσότερη οικονομία!

Η εταιρεία από την πρώτη κιόλας στιγμή, τηρεί αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας. Επιπλέον η δωρεάν διανομή κατ’ οίκον και η υπηρεσία της online παραγγελίας (δείτε εδώ) διευκολύνει ακόμα περισσότερο το κοινό, καθώς με παραγγελίες από 25 ευρώ και άνω τα ψώνια έρχονται με ασφάλεια στον χώρο σας, τηρώντας αυστηρά όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας (δυνατότητα πληρωμής και με φορητό pos).

Οι εργαζόμενοι της 3Α ΑΡΑΠΗΣ δίνουν τον δικό τους αγώνα καθημερινά, η αλληλεγγύη όμως είναι απαραίτητη και από τους πελάτες οι οποίοι οφείλουν και αυτοί να δείχνουν την πρέπουσα υπευθυνότητα να τηρούν και από πλευράς τους τα νέα μέτρα προστασίας.

Στηρίζουμε την τοπική αγορά, στηρίζουμε Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά