Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Γρ. Αλεξόπουλος: Ιδού η αποκάλυψη του «φιλεργατικού» προσωπείου της Δημοτικής Αρχής Πελετίδη

Γρ. Αλεξόπουλος: Ιδού η αποκάλυψη του «φ...

Ανακοίνωση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Πρωτεύουσα Ξανά

Στην ανακοίνωση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Πρωτεύουσα Ξανά Γρηγόρη Αλεξόπουλου αναφέρεται:

Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και νωρίς ή αργά εκθέτει αυτόν που το χρησιμοποιεί ως εργαλείο επικοινωνίας με τους πολίτες και ως μέσο συκοφάντησης και παραποίησης της πραγματικότητας.

Αυτό συνέβη και με τη Δημοτική Αρχή της Πάτρας σε σχέση με τις απολύσεις των δύο εργαζομένων στον Κ.Ο.ΔΗ.Π. (η μια εκ των οποίων ήταν έγκυος) που προσέφυγαν με ασφαλιστικά μέτρα στα δικαστήρια και ζητούσαν την μετατροπή των συμβάσεών τους από ορισμένου σε αορίστου χρόνου.
Η προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής να κρύψει το αντεργατικό της πρόσωπο και το γεγονός ότι αντί να παραστεί στα δικαστήρια ως υπερασπιστής των δύο εργαζομένων, εμφανίστηκε ως αντίδικός τους αλλά και η επιχείρηση συκοφάντησης της παράταξής μας μέσω ενός πέρα για πέρα ψευδούς δελτίου Τύπου κατέπεσαν με θόρυβο μετά την χθεσινή ανακοίνωση-καταπέλτη των δύο απολυμένων του Κ.Ο.ΔΗ.Π. και αποκάλυψαν τις μεθοδεύσεις του κ. Πελετίδη και των συνεργατών του εναντίον των εργαζομένων τους οποίους υποτίθεται ότι με σθένος υπερασπίζονται.
Οι δύο απολυμένες του Κοινωνικού Οργανισμού στην ανακοίνωσή τους όχι μόνο διαψεύδουν τη Δημοτική Αρχή τονίζοντάς ότι η παράταξή μας στήριξε από τη πρώτη στιγμή τον αγώνα τους αλλά αποκαλύπτουν ότι απολύθηκαν με πλήρη και αποκλειστική υπαιτιότητα του Προέδρου του Κ.Ο.ΔΗ.Π. που δεν ανανέωσε με δική του απόφαση τις συμβάσεις εργασίας τους. Και όχι μόνο αυτό, αλλά  παρέστη και στο δικαστήριο δια του δικηγόρου της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου Πατρέων ο οποίος υποστήριξε ότι οι εργαζόμενες δεν κάλυπταν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και ότι οι θέσεις εργασίας τους καλύφθηκαν ήδη από μόνιμο προσωπικό!
Ιδού η αποκάλυψη του προσωπείου της Δημοτικής Αρχής του κ. Πελετιδη, ιδού η βαθιά περιφρόνηση των εργαζομένων και η εκμετάλλευση της αγωνίας τους, ιδού το «φιλολαϊκό», «φιλεργατικό» τους έργο.
Καλούμε το Δήμαρχο της Πάτρας να ζητήσει δημόσια συγνώμη:

1.    από τις δύο εργαζόμενες για τους απαράδεκτους αυτούς αντεργατικούς χειρισμούς

2.    από την παράταξή μας για την προσπάθεια συκοφάντησής της με ψεύδη

3.    από τους πολίτες της Πάτρας για την επιχείρηση παραπλάνησής τους με την σκόπιμη παραποίηση της αλήθειας. 

Τον καλούμε επίσης μέχρι τις 24/9/2020 οπότε και εκδικάζεται η κύρια αγωγή των δύο εργαζομένων να αλλάξει στάση και να παραστεί στα δικαστήρια ως υπερασπιστής και όχι ως πολέμιός τους και αν δεν μπορεί να πράξει αυτό το αυτονόητο για κάθε υπερασπιστή των δικαιωμάτων των εργαζομένων, τουλάχιστον να πείσει τον στενό συνεργάτη του κ. Τουλγαρίδη να δηλώσει την αλήθεια για τις συνθήκες εργασίας τους και  να πάψει να τις εκδιώκει. Είναι ντροπή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις