Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Ξεκίνησαν από τη Λεύκα Πατρών οι παραστάσεις Καραγκιόζη του Διεθνούς Φεστιβάλ

Ξεκίνησαν από τη Λεύκα Πατρών οι παραστά...

Δείτε ΦΩΤΟ

H πλατεία του Αγίου Νικολάου της Λεύκας , μετατράπηκε το βράδυ της Παρασκευής (χθες) σε πλατεία γέλιου και κεφιού , για μικρούς και μεγάλους, με τους φίλους του θεάτρου Σκιών να απολαμβάνουν την παράσταση « Ο καραγκιόζης και ο Γορίλας». Η ανταπόκριση του κοινού και στον δεύτερο «σταθμό» της ενότητας του Διεθνούς Φεστιβάλ της Πάτρας  «Ο Καραγκιόζης την Εποχή του Κορονοϊού», ήταν μοναδική .

Οι παραστάσεις συνεχίζονται σήμερα (Σάββατο) στις 9.30 το βράδυ στην πλατεία της Βούντενης, με την παράσταση «Ο Καραγκιόζης και το Φάντασμα του Κορονοϊού».

Αύριο Κυριακή 26 Ιουλίου, ο ξυπόλητος ήρωας του Θεάτρου Σκιών, θα στήσει τον μπερντέ του στις 9.30 το βράδυ , στις παιδικές κατασκηνώσεις Ροϊτίκων, στην πλατεία των Μποζαϊτίκων και στο Νέο Σούλι (Πολιτιστικό Σύλλογο), όπου αντίστοιχα θα πραγματοποιηθούν οι παραστάσεις, «Ο Καραγκιόζης και ο στοιχειωμένος κορονοϊός»,«Ο Καραγκιόζης και ο Γορίλλας» και « Ο Καραγκιόζης λοιμωξιολόγος».

Η είσοδος σε όλες τις παραστάσεις, τηρώντας πάντα τα προβλεπόμενα από το πρωτόκολλο για την προστασία από τον κορονοϊό – όπως άλλωστε γίνεται σε όλες τις φετινές εκδηλώσεις του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας – είναι ελεύθερη.

Για την ενότητα του Καραγκιόζη στο θεσμό του Διεθνούς Φεστιβάλ της Πάτρας, προλόγισε ο βοηθός Δημάρχου Δημήτρης Πελεκούδας.

Η «φιγούρα» του Καραγκιόζη για την παραγωγή της κεντρικής αφίσας των εκδηλώσεων , παραχωρήθηκε ευγενώς από τον Μπάμπη Μακρή , το οποίο ο Πολιτιστικός Οργανισμός ευχαριστεί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture