Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ιωάννα Μαλέσκου: Με κλάματα αποχαιρέτησε το Κρήτη TV- ΒΙΝΤΕΟ

Ιωάννα Μαλέσκου: Με κλάματα αποχαιρέτησε...

Στην τελευταία εκπομπή της

Το μεσημέρι της Παρασκευής, η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου στην Κρήτη TV έριξε αυλαία. Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια αποφάσισε να κάνει ένα νέο επαγγελματικό βήμα και τη νέα τηλεοπτική σεζόν να βρίσκεται στον ΣΚΑΪ, παρουσιάζοντας μια νέα εκπομπή στη μεσημεριανή ζώνη του σταθμού. Η Ιωάννα Μαλέσκου ήταν συγκινημένη καθ΄όλη τη διάρκεια της τελευταίας εκπομπής της, ενώ λίγο πριν το φινάλε δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα, καθώς ευχαριστούσε τους συνεργάτες της και το τηλεοπτικό κοινό.

«Δυσκολεύομαι πάρα πολύ σήμερα γιατί αγαπάω όλο αυτό που κάνω. Είναι η ζωή μου. Θα αλλάξει ασφαλώς οι επιλογές είναι για καλύτερο και πάντοτε έτσι πάμε αλλά αυτό το κομμάτι μου πονάει πολύ. Καιρό τώρα. Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ που είστε σήμερα εδώ και με τιμάτε. Εγώ δεν ξεχνώ και κρατώ όσα χρόνια και αν περάσουν και όπου και αν βρίσκομαι…», είπε χαρακτηριστικά.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Συγχωρέστε με. Είμαι βαθιά συγκινημένη. Πονάει το μέσα μου. Αγαπάω τον κόσμο και θέλω να του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί ο κόσμος μου έδινε και μου δίνει και ελπίζω να συνεχίσει να μου δίνει δύναμη όπου κι αν είμαι. Εγώ αυτή θα είμαι. Η Ιωάννα τους όχι η Ιωάννα που θυμίζει κάποια άλλη. Η Ιωάννα, αυτή. Εύχομαι να την αγαπάτε, να την αγκαλιάζετε και να τη στηρίζετε…».

Πηγή: tlife

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight