Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Νίκος Αναδιώτης: “Όταν τσακώνομαι με τη γυναίκα μου, κατεβάζω τ’ αυτιά κι έτσι διαρκεί λιγότερο”

Νίκος Αναδιώτης: “Όταν τσακώνομαι με τη ...

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Νίκος Αναδιώτης στην κάμερα του Happy Day και τον Χρήστο Βαρθαλίτη. Από το ψητοπωλείο που διατηρεί στο κέντρο της Αθήνας, ο γοητευτικός ηθοποιός μίλησε για τα νέα του τηλεοπτικά σχέδια, τα οικογενειακά μικροκαυγαδάκια και τον ιδανικό τρόπο διαχείρισης τους!

«Μου πρότειναν κάποιοι άνθρωποι μια πάρα πολύ ωραία ιδέα, είναι μια active sports ιδέα και γι’ αυτό μου αρέσει πάρα πολύ. Είναι τώρα σε κουβέντες με τον σταθμό να δουν αν θα πάρα σάρκα και οστά. Πρώτα ο Θεός εγώ θα το παρουσιάζω, αυτή ήταν η κουβέντα μας» αποκάλυψε, αρχικά, ο Νίκος Αναδιώτης για την τηλεοπτική επιστροφή του.

 
Παράλληλα, ο Νίκος Αναδιώτης μίλησε με λόγια τρυφερά για την αγαπημένη του σύζυγο, Βασιλική και τα δυο τους παιδιά. Επίσης, δε δίστασε να ομολογήσει ότι εκείνος κάνει πάντα το πρώτο βήμα πίσω στα μικροκαυγαδάκια με την γυναίκα του!

«Είναι διαφορετική η φύση της γυναίκας και μπορεί να δώσει μεγάλη έκταση σε κάτι που εγώ θεωρώ μικρό. Δεν θα κάτσω και πολύ να μπω σε μια διαδικασία να το υπεραναλύσω, να θυμώσω και να έρθουμε σε μια κόντρα. Κατ’ αρχάς θα βγεις χαμένος, είναι δεδομένο ότι δεν πρόκειται ποτέ να κερδίσεις στα λόγια τη γυναίκα και έπειτα θα πάρει περισσότερη ώρα από το να είστε μονιασμένοι και αγαπημένοι. Για αυτό κάνεις ησυχία, κατεβάζεις λίγο τα αυτιά και όλα είναι ξεχασμένα» παραδέχθηκε, με ειλικρίνεια, ο ηθοποιός.

Τέλος, πρόδωσε ότι η γυναίκα και τα παιδιά τους έχουν επιλέξει να ζουν στο Αίγιο. «Λείπω για το δικό τους καλό, δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα στη ζωή».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight