Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το Λύκειο των Ελληνίδων Πατρών πραγματοποίησε αποχαιρετιστήριες συναντήσεις & έδωσε ραντεβού για τον Σεπτέμβρη

Το Λύκειο των Ελληνίδων Πατρών πραγματοπ...

Τα παιδιά των χορευτικών και καλλιτεχνικών σχημάτων αντάμωσαν στις 17 Ιουνίου 2020

Σε κλίμα αισιοδοξίας και γνήσιας καλοκαιρινής διάθεσης ολοκληρώθηκε η φετινή δύσκολη χρονιά για όλα τα τμήματα και τα μέλη του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών!

Μπορεί μια αναπάντεχα δύσκολη και σκληρή άνοιξη να μας χώρισε αναγκαστικά και αιφνιδιαστικά, όμως το ελληνικό καλοκαίρι μας ξαναέσμιξε για να το υποδεχθούμε όπως του αξίζει, αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Τα αγαπημένα μας παιδιά των χορευτικών και καλλιτεχνικών τμημάτων αντάμωσαν στις 17/6/2020 στην ταράτσα του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών, για να περάσουν ένα γιορτινό καλοκαιρινό απόγευμα με τους φίλους και τους δασκάλους τους, σε ένα αυτοσχέδιο και ασφαλές παιδικό πάρτι που οργάνωσαν με κέφι και αγάπη οι δάσκαλοι των παιδικών τμημάτων!

Στη θαλπωρή του θερινού ηλιοβασιλέματος, έπαιξαν, αστειεύτηκαν, γέλασαν, τραγούδησαν, γεύτηκαν αγαπημένα καλοκαιρινά κεράσματα, επικοινώνησαν και μοιράστηκαν σχέδια για ένα καλοκαίρι με χρώματα και αρώματα, με βόλτες, ποδηλατάδες, παιχνίδια, κοχύλια, εξερευνήσεις, αθλητισμό, ταξίδια σε χωριά και νησιά, σε βουνό και θάλασσα! Και χωρίστηκαν ανανεωμένα και χαρούμενα με τα αναμνηστικά δώρα τους, με την προσδοκία και την υπόσχεση ότι θα ανταμώσουν ξανά στο σπίτι του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών το Σεπτέμβρη, για να μοιραστούν μια δημιουργική και ασφαλή χρονιά, ζωγραφίζοντας, χορεύοντας, τραγουδώντας και βιώνοντας τις ιστορίες και επιτεύγματα του λαϊκού μας πολιτισμού, συνεχίζει η ανακοίνωση προσθέτοντας πως τα «διαμαντάκια» του εφηβικού τμήματος, τα μεγάλα «παιδιά» των χορευτικών τμημάτων ενηλίκων, οι δάσκαλοι, τα μέλη του Δ.Σ. και άλλοι φίλοι του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών, αποδεχόμενοι πρόσκληση της κυρίας Χαράς Κωνσταντινοπούλου, Εφόρου εορτών και δεξιώσεων και του συζύγου της Μάκη Παρασκευόπουλου είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν στις 27/6/2020 στο φιλόξενο και ευωδιαστό κήπο του σπιτιού τους και να απολαύσουν ένα χαλαρωτικό καλοκαιρινό βράδυ Σαββάτου!

Υπό την άρτια οργάνωση της οικοδέσποινας επικοινωνήσαμε, μοιραστήκαμε όσα βιώσαμε, χορέψαμε, γελάσαμε και απολαύσαμε τον προκλητικό μπουφέ με ποτά και εδέσματα που είχαν προετοιμάσει με μεράκι και περισσή τέχνη οι αγαπημένες φίλες του Δ.Σ και των τμημάτων των ενηλίκων! Με το απόσταγμα της όμορφης καλοκαιρινής βραδιάς στην ψυχή, ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το Σεπτέμβρη, για να μοιραστούμε μια ακόμη δημιουργική χρονιά, υπηρετώντας την λαϊκή παράδοση και απολαμβάνοντας την προστιθέμενη αξία της στην ποιότητα της ζωής μας!

Καλό καλοκαίρι και καλή αντάμωση το Σεπτέμβρη!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις