Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Μητσιάς και Καραμπέτη στο Φρούριο του Ρίου

Μητσιάς και Καραμπέτη στο Φρούριο του Ρίου

Στο πλαίσιο του θεσμού "Όλη η Ελλάδα, ένας Πολιτισμός"

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αχαΐας, συμμετέχοντας στον θεσμό «Όλη η Ελλάδα – Ένας Πολιτισμός» που διοργανώνει το ΥΠ.ΠΟ.Α. (Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού), ανακοινώνει την πραγματοποίηση της μουσικής εκδήλωσης με τίτλο «Οι ποιητές μας τραγουδούν», με τον ερμηνευτή Μανώλη Μητσιά και την ηθοποιό Καρυοφυλλιά Καραμπέτη (πρόκειται για παραγωγή του Οργανισμού Μεγάρου Μουσικής Αθηνών), τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020, στον αρχαιολογικό χώρο Φρουρίου Ρίου με ώρα έναρξης στις 19:30.

Δελτία εισόδου:

Η εκδήλωση προσφέρεται δωρεάν από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού. Το μόνο αντίτιμο είναι το εισιτήριο για την είσοδο στον αρχαιολογικό χώρο που είναι τρία (3) ευρώ.

Μέγιστος αριθμός θεατών: Τριακόσια πενήντα (350) άτομα. 

Είναι υποχρεωτική η προκράτηση θέσης (https://digitalculture.gov.gr/2020/07/oli-i-ellada-enas-politismos/).

Σημειώνεται ότι οι θεατές θα πρέπει να τηρούν τις οδηγίες και συστάσεις της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων COVID-19 του Υπουργείου Υγείας για την ασφαλή προσέλευση στον αρχαιολογικό χώρο και τα μουσεία. Ισχύει ο κανόνας της απόστασης των 1,5 μέτρων κατ’ ελάχιστον για ανοικτούς χώρους και 2 μέτρων για κλειστούς χώρους.

Τέλος, είναι υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής μάσκας από κάθε θεατή, κατά την είσοδό του  και μέχρι την τοποθέτησή του στη θέση του, καθώς και κατά την έξοδό του (ΚΥΑ αρ. Δ1α/Γ.Π. οικ/44076, ΦΕΚ 2798/Β/11-7-2020).

Ώρα προσέλευσης 18:45.

Ώρα έναρξης 19:30.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture