Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αυτή είναι η υπερπολυτελής βίλα του Νίκου Κοκλώνη – ΒΙΝΤΕΟ

Αυτή είναι η υπερπολυτελής βίλα του Νίκο...

Βρίσκεται στα Νότια Προάστια και δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει τις βίλες των σταρ του Χόλυγουντ

Το σπίτι του Νίκου Κοκλώνη στα Νότια Προάστια της Αθήνας, δεν απέχει πολύ από αυτά τα σπίτια των εκατομμυρίων. Ο τηλεοπτικός παραγωγός και παρουσιαστής του «Just The 2 Of Us» άνοιξε τις πόρτες της υπερπολυτελούς βίλας του στην εκπομπή Happy Day και τον Μιχάλη Πλεμμένο.

Ο παρουσιαστής του Open TV ξενάγησε τον δημοσιογράφο στους χώρους της βίλας του. Ένα σαλόνι που έχει ονομάσει «γωνία Netflix», ένας χώρος γεμάτος από ενθύμια των ταξιδιών που έχει κάνει με το Celebrity Travel που παρουσίαζε, αλλά κι ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο είναι τα πρώτα που παρουσίασε ο Νίκος Κοκλώνης στην κάμερα. Το γυμναστήριο του Νίκου Κοκλώνη διαθέτει σολάριουμ και σάουνα ενώ όπως λέει ο ίδιος, περνά όσο ελεύθερο χρόνο έχει εκεί.

Η ξενάγηση συνεχίστηκε με ένα πλάνο από την πισίνα και πέρασαν στο γραφείο του Νίκου Κοκλώνη. Η είσοδός σε αυτό γίνεται με κωδικό, ενώ τα πορτρέτα του, στολίζουν τους τοίχους. Στη συνέχεια ο Νίκος Κοκλώνης, μπήκε μαζί με τη δημοσιογραφική ομάδα, του στο «διαμέρισμα – γκαρνταρόμπα» του σπιτιού του. Ο Νίκος Κοκλώνης έδειξε στην κάμερα το πιο ακριβό κομμάτι της γκαρνταρόμπας του, ένα custom made Tom Ford κοστούμι, ενώ η κάμερα μπήκε σιγά σιγά στα άδυτα της βίλας, στην κρεβατοκάμαρα του παραγωγού. Ο εξωτερικός χώρος της πολυτελούς βίλας, απέπνεε τον ίδιο luxury χαρακτήρα, με το εσωτερικό του σπιτιού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight