Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ραλλία Χρηστίδου: Ο Ψαριανός να μου ζητήσει συγγνώμη για την ψευδή, σεξιστική και ανοίκεια επίθεση του

Ραλλία Χρηστίδου: Ο Ψαριανός να μου ζητή...

Θύμα φωτομοντάζ έχει πέσει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Μία παραποιημένη φωτογραφία, προϊόν φωτομοντάζ, που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, έχει αποτελέσει αφορμή για να δεχθεί σωρεία επιθέσεων η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραλλία Χρηστίδου. Στην παραποιημένη φωτογραφία η κ. Χρηστίδου εμφανίζεται να μιλά στο βήμα της Βουλής φορώντας ένα μπλουζάκι με βαθύ ντεκολτέ.

Η φωτογραφία αναπαράχθηκε από αρκετούς χρήστες, μεταξύ των οποίων και από τον δημοσιογράφο Κλεάνθη Λοΐζο, ο οποίος μεταξύ πολλών άλλων χαρακτήρισε την βουλευτή ως «τσουλί».

Η κ. Χρηστίδου απέστειλε στον δημοσιογράφο εξώδικη διαμαρτυρία, ζητώντας όχι απλώς να κατεβάσει τη ψεύτικη φωτογραφία, αλλά και να κάνει δήλωση με την οποία θα επανορθώνει, πράγμα το οποίο τελικώς συνέβη λίγες ώρες αργότερα.

Ωστόσο, οι επιθέσεις στο πρόσωπο της βουλευτίνας, με αφορμή την πλαστή φωτογραφία, δεν σταμάτησαν. Ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού και υποψήφιος με τη ΝΔ στις τελευταίες εκλογές, Γρηγόρης Ψαριανός, ανέβασε την ίδια φωτογραφία στο Twitter με το εξής σχόλιο: «Παραλλία».

Άμεση ήταν η αντίδραση της Ραλλίας Χρηστίδου, η οποία σε ανάρτησή της στο Facebook αναφέρει τα εξής:

«Ο πρώην Βουλευτής κ. Γρηγόρης Ψαριανός επιδόθηκε για μία ακόμη φορά σε σεξιστική και εν γένει προσβλητική επίθεση κατά γυναίκας Βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Μετά τα αήθη σχόλια κατά της Έφης Αχτσιόγλου τον Μάϊο του 2019, χθες ανήρτησε στον λογαριασμό του στο twitter την ΨΕΥΤΙΚΗ φωτογραφία, η οποία είναι ΠΡΟΙΟΝ ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ όπως αυτό ομολογήθηκε ρητά από τον Κλ. Λοΐζο που την ανήρτησε στις 9.7.2020 και επιβεβαιώθηκε από τα ellinikahoaxes.gr την 10.7.2020, συνοδευόμενη με το ειρωνικό, περιπαικτικό και καταφρονητικό για το πρόσωπό μου σχόλιο του "Παραλλία".

Καλώ τον κ. Ψαριανό όπως εντός της σήμερον α) διαγράψει την εν λόγω ανάρτηση και β) μου ζητήσει συγγνώμη για την ψευδή, σεξιστική και ανοίκεια επίθεσή του προς το πρόσωπό μου.

Τον ενημερώνω ότι αν δεν το πράξει, αύριο (Δευτέρα 13.07.2020) θα ασκήσω τις δέουσες νομικές ενέργειες εναντίον του.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις