Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Χαμόγελα ελπίδας για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη- Μπαίνει στο χειρουργείο

Χαμόγελα ελπίδας για τον Κωνσταντίνο Αγγ...

Τη Δευτέρα

Γεμάτη χαρά ελπίδα και αισιοδοξία είναι η Εβελίνα Βαρσάμη, σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη.  Αιτία είναι μια  νέα επέμβαση που θα κάνει την επόμενη εβδομάδα ο Κωνσταντίνος! Ο γνωστός παρουσιαστής που τα τελευταία χρόνια περνά ένα γολγοθά με την υγεία του μετά από ένα σοβαρό τροχαίο με τη μηχανή του τα Χριστούγεννα του 2017, θα μπει πάλι στο χειρουργείο στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Η σύζυγός του Εβελίνα στάθηκε από την πρώτη στιγμή του τροχαίου σαν βράχος στο πλευρό του Κωνσταντίνου και σήμερα χαμογελά ξανά αφού τη Δευτέρα ο σύζυγός της θα μπει στο νοσοκομείο προκειμένου να κάνει μια νέα επέμβαση στο κεφάλι, και συγκεκριμένα κρανιοπλαστική για  να διορθώσει το πρόβλημα που προέκυψε από το χτύπημά του στο τροχαίο, στην περιοχή του κεφαλιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, ο Κωνσταντίνος θα εισαχθεί στο νοσοκομείο τη Δευτέρα, αλλά λόγω των εξετάσεων που πρέπει να γίνουν και για τον  κορωνοϊό  αλλά και  για τον προεγχειρητικό έλεγχο,  η εγχείριση θα γίνει τη Πέμπτη το πρωί.

Η σύζυγός του Εβελίνα είναι συνέχεια στο πλευρό του και αισιόδοξη ότι άλλο ένα πρόβλημα θα λυθεί και η κατάσταση της υγείας του Κωνσταντίνου θα  βελτιωθεί.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight