Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Απογοητευτικός ο απολογισμός της πρώτης εβδομάδας επαναλειτουργίας στα Odeon Veso Mare

Απογοητευτικός ο απολογισμός της πρώτης ...

Ωστόσο η αισιοδοξία για τη συνέχεια δεν χάνεται ενώ έως τις 19 Αυγούστου η τιμή του εισιτηρίου για όποια ταινία και προβολή θέλει κάποιος, είναι μόλις 5 ευρώ

Απογοητευτικά κύλησαν οι πρώτες 7 μέρες επαναλειτουργίας των Odeon Veso Mare στην Ακτή Δυμαίων. Παρά τις δυνατές ταινίες (Ταξίδι στην Ελλάδα, Πινόκιο, Ένας Υπέροχος Γείτονας) που ήσαν όλες πρεμιέρες και τις λίγες προβολές, ο κόσμος δεν ήρθε και η προσέλευση ήταν ελάχιστη. Η εξήγηση που δίνεται είναι πως μετά από τέσσερις μήνες που ο πολυκινηματογράφος ήταν κλειστός εξαιτίας των υγειονομικών μέτρων κατά της πανδημίας λογικό είναι ο κόσμος να έχει ξεσυνηθίσει και να θέλει το χρόνο του για να ξανάρθει. Από την άλλη εκφράζεται ένας φόβος κι ένας προβληματισμός για τη λειτουργία των κλιματιστικών, ωστόσο όπως είπε στο thebest.gr ο διευθυντής των Odeon Veso Mare Αλέξης Μπιτούνης, η λειτουργία του κλιματισμού ακολουθεί τα υγειονομικά πρωτόκολλα και γίνεται εναλλαγή φρέσκου αέρα στο χώρο των αιθουσών προβολής.

Τα Odeon Veso Mare πάντως μπορεί να ξεκίνησαν με απογοητευτική κίνηση (τη Δευτέρα και την Τρίτη όπως μάθαμε, οι δύο τελευταίες προβολές γύρω στις 22.00 δεν έγιναν καθόλου ελλείψει θεατών) ωστόσο η αισιοδοξία πως τα πράγματα θα καλυτερέψουν, υπάρχει και δεν χάνεται. Ήδη τη νέα εβδομάδα που ξεκινά από την Πέμπτη 9/7 έρχεται για προβολή κι ένα κλασικό νουάρ του 1974, το «Chinatown» του Ρομάν Πολάνσκι που έχει βγει σε επανέκδοση από την Odeon ενώ θα προβληθούν και νέες ταινίες, ανάμεσα τους η ρομαντική κομεντί «Made in Italy» με τον Λίαμ Νίσον και το φιλμ «The High Note – Όνειρα στην Καλιφόρνια» με την Ντακότα Τζόνσον και την Τρέισι Έλις Ρος, κόρη της Νταιάνα Ρος, που είχε καλή υποδοχή στο εξωτερικό και «πιασάρικο» θέμα.

Την ίδια ώρα τα Odeon Veso Mare προσπαθούν με κάθε τρόπο να «ξαναζεστάνουν» το τοπίο και να προσελκύσουν και πάλι τον κόσμο.     

«Η αγαπημένη μας συνήθεια είναι ξανά μαζί μας. Τα Odeon επαναλειτουργούν και μάλιστα με μια μοναδική καλοκαιρινή προσφορά ... εισιτήριο 5€ όλες τις ημέρες», όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση τους.

 Η καλοκαιρινή προσφορά του εισιτηρίου στην τιμή των μόλις 5€, στα Odeon θα ισχύει για όλες τις ημέρες μέχρι τις 19 Αυγούστου 2020.

Επιστρέφουμε στα κινηματογραφικά μας ταξίδια! Τώρα στους κινηματογράφους Odeon, μπορείτε να απολαύσετε όποια ταινία επιθυμείτε μόνο με 5€ τιμή εισιτηρίου, και ισχύει για όλες τις ημέρες, επισημαίνει η σχετική ανακοίνωση.  

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture