Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Δώσε αξία στην πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής σου χαρίζοντας χαμόγελα σε παιδιά που το έχουν ανάγκη

Δώσε αξία στην πιο ξεχωριστή μέρα της ζω...

Μέσα από τη δράση «Μπομπονιέρες - Προσκλητήρια»

Μπομπονιέρες, προσκλητήρια γάμου καθώς και ολοκληρωμένα πακέταβάπτισης, έχουν τη δυνατότητα να παραγγείλουν ηλεκτρονικά ή στο φυσικό κατάστημα, τα νέα ζευγάρια και οι νέοι γονείς, μέσα από το Εθελοντικό Δημιουργικό Εργαστήρι τουΟργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Η δράση «Μπομπονιέρες-Προσκλητήρια» ξεκίνησε το 2004, και συνεχίζει δυναμικά αφού αγκαλιάστηκε αμέσως τόσο από τους δημιουργούς εθελοντές όσο και από όλους όσοι επιθυμούννα δώσουν ακόμα μεγαλύτερη αξία στην ξεχωριστή μέρα της ζωής τους.Μοναδικές δημιουργίες από ανθρώπους με μεράκι και γούστο που επέλεξαν να αφιερώσουν τον προσωπικό τους χρόνο για να κάνουν τις μοναδικές στιγμές τους ωραιότερες.

Κύριο μέλημα του Οργανισμού είναι η υψηλή ποιότητα των προσφερόμενων ειδών,  η ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων και η σωστή εξυπηρέτηση.

Προσκλητήρια και μπομπονιέρες γάμου ή βάπτισης, στέφανα, λαμπάδες, δίσκοι, βιβλίαευχών, βαπτιστικά ρούχα, μαρτυρικά και σετ λαδικών βάπτισης,που ικανοποιούν κάθε γούστο, και όλα σε προσιτές τιμές.Δημιουργήστε το δικό σας σετ ή επιλέξτε ένα από τα προτεινόμενα ολοκληρωμένα πακέταβάπτισης.

Γιατί όλες οι ξεχωριστές στιγμές έχουν Χαμόγελα…Χαμόγελα χαράς και ελπίδας σεπαιδιά που το έχουν ανάγκη.

Ειδικά αυτήν την εποχή, κάτω από τις δύσκολες συνθήκες που βίωσε η χώρα μας, οι ανάγκες του Οργανισμού είναι αυξημένες. Οι αγορέςλοιπόν στα είδη γάμου &βάπτισης δεν προσφέρουν απλά στήριξη στις δράσεις τουΟργανισμού. Είναι καθοριστικές για να μπορεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» να βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδί θύμα Βίας, κάθε παιδί με πρόβλημα Υγείας, κάθε παιδί που εξαφανίζεται, κάθε παιδί που βρίσκεται ή απειλείται να βρεθεί σε κατάσταση Φτώχειας.

Επισκεφτείτε το https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/ και ανακαλύψτε την ξεχωριστή συλλογή ή επισκεφθείτε τον χώρο στην Όθωνος Αμαλίας 83, όπου μπορείτε να επιλέξετε είδη μπομπονιερών και προσκλητηρίων από την  έκθεση.

Πληροφορίες:

[email protected],

τηλ.: 2610332499

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά