Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Πένθος για τον Γιώργο Κοτοπούλη- Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του, Γιοβάνα

Πάτρα: Πένθος για τον Γιώργο Κοτοπούλη- ...

Η ανάρτηση στο facebook

Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του πατρινού επιχειρηματία Γιώργου Κοτοπούλη, Γιοβάνα Κοτοπούλη. Ήταν δασκάλα ενώ υπήρξε Διευθύντρια Διοικητικών υπηρεσιών στο Δήμο Πατρέων. 

Ο ίδιος την αποχαιρέτησε με μία ανάρτηση στο facebook.

«Καλό ταξίδι μάνα. Σε ευχαριστώ για όλα όσα μου έμαθες,δασκάλα ήταν η πρώτη σου δουλειά. Μαζι σου με κουβάλησες μικρό σε ορεινό χωριό της Ζακύνθου, χωρίς ρεύμα, κακοδιορισμένη για πολιτικούς λόγους. Μας μεγάλωσες με προοδευτικές αρχές και ιδέες, μπροστά για την εποχή. Άγρυπνος φρουρός στο VILLI'S PARK αλλά & στην ARENA. Έφτασες Διευθύντρια Διοικητικών υπηρεσιών στο Δήμο Πατρέων για πολλά χρόνια, αφήνοντας εποχή με τον τρόπο που διοίκησες,aπό τον Άννινο μέχρι τον Καράβολα. Με έμαθες να επιμένω, να περιμένω, να αγωνίζομαι, να εργάζομαι σκληρά, να ακούω μόνο καλές μουσικές & να χορεύω ,να μιλάω καλά Ελληνικά, να τρώω σωστά,. Με την σπάνια αισθητική σου με έμαθες να ξεχωρίζω το ωραιο.

Η αρρώστια σε κράτησε στο κρεβάτι αρκετά χρόνια. Εκεί που πας θα βρεις τον άντρα σου το Γιάννη αλλά & τον θείο το Πανουλη & θα τραγουδάτε μαζί όπως μόνο εσείς ξέρατε...ένα φιλί στον ουρανό & ένα δάκρυ για μια γυναίκα που ήταν παράδειγμα για πολλές δεκαετίες....φωτό από την κερκίδα των επισήμων σε παρέλαση καρναβαλιού κάπου στο 85,με δερμάτινο παντελόνι η διευθύντρια του Δήμου με τσιγάρο στο χερι & ο γιος της χειροκροτούν τα καλά γκρουπ του κρυμμένου θησαυρού, κάτω από το βλέμμα αστυνομικού...» έγραψε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις