Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι στου Ρωμανού με το πρόβλημα του νερού -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι στου Ρωμανού ...

Όπως καταγγέλθηκε στο thebest.gr, για μία ακόμα φορά, εν μέσω θέρους και καύσωνα στέρεψαν οι βρύσες στην περιοχή

Συμπολίτισσα αναγνώστρια του thebest.gr κατήγγειλε την άσχημη κατάσταση που επικρατεί αυτήν την εποχή εν μέσω μάλιστα καύσωνα στην περιοχή Ρωμανού της Πάτρας όπου όπως λέει, στέρεψαν οι βρύσες για μια ακόμη φορά εν μέσω θέρους και αφόρητης ζέστης, λόγω τεχνικών εργασιών επί της οδού Αγίου Δημητρίου Ρωμανού.

Ο κεντρικός δρόμος του οικισμού είναι σκαμμένος σε μεγάλο τμήμα του από τεχνικά συνεργεία, μία συνηθισμένη εικόνα για την περιοχή τις καλοκαιρινές περιόδους, εξαιτίας της απόφραξης των σωλήνων ύδρευσης από τα πετρώματα που εμπεριέχει το νερό του Ρωμανού.

 Το πρόβλημα υδροδότησης του Ρωμανού κατά τους θερινούς μήνες είναι γνωστό σε όλους υπογραμμίζει η συμπολίτισσα, η οποία φρόντισε να μας αποστείλει και φωτογραφίες από το σημείο της οδού Αγίου Δημητρίου. Το πρόβλημα είναι γνωστό μέσω εγγράφων στις αρμόδιες υπηρεσίες, μέσω προφορικών-γραπτών διαμαρτυριών στους παράγοντες όλων των παρατάξεων, σε πολιτιστικές συλλογικότητες και μέσω δημοσιευμάτων στα Πατραϊκά Μέσα ενημέρωσης. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για κανέναν πλέον και το ερώτημα που εγείρεται είναι γιατί κάποιοι αδυνατούν να επιλύσουν οριστικά το πρόβλημα με το πόσιμο νερό και οι κάτοικοι κάθε καλοκαίρι να ταλαιπωρούνται σαν να είναι πολίτες τρίτης κατηγορίας…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις