Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη στην πλαζ μετά τον γάμο τους

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσ...

Ένωσαν και επίσημα τις ζωές τους το περασμένο Σάββατο στα Βραχνέϊκα και το περιοδικό Hello εξασφάλισε και δημοσιεύει στο νέο του τεύχος φωτογραφικά στιγμιότυπα

Υπό άκρα μυστικότητα παντρεύτηκαν ο Αχαιός ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η γλυκιά Πατρινή ηθοποιός Λένα Δροσάκη, το περασμένο Σάββατο 27 Ιουνίου 2020, στο πανέμορφο παραθαλάσσιο χωριό Βραχνέϊκα λίγο έξω από την Πάτρα και το περιοδικό Hello! εξασφάλισε αποκλειστικά στιγμιότυπα και έχει το θέμα στο εξώφυλλο του νέου του τεύχους που μόλις κυκλοφόρησε.

Ο 45χρονος γοητευτικός ηθοποιός και η αγαπημένη του Λένα Δροσάκη έλαμπαν από ευτυχία και όπως γράφει το Hello, λίγο πριν υποδεχτούν το μωρό τους, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι αγοράκι, ένωσαν & επίσημα τις ζωές τους και πλέον απολαμβάνουν ανέμελες στιγμές ως νεόνυμφοι. Φωτογραφήθηκαν μάλιστα σε ένα ιδιαίτερα γραφικό σημείο στα Βραχνέϊκα που είναι κάτω από την εκκλησία του Αγ. Βασιλείου, στον παλαιό σιδηροδρομικό σταθμό.

Στο μεταξύ, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης σε story του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανήρτησε στιγμιότυπα από την εξόρμησή του στην πλαζ με τη γυναίκα της ζωής του. Σε ένα από αυτά, η ταλαντούχα ηθοποιός που βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη φαίνεται με ένα σκούρο πορτοκαλί μπικίνι και ένα ψάθινο καπέλο να χαμογελά στο φακό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight