Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Aνοίγει αύριο η γραμμή Πάτρα - Ιταλία για επιβάτες - Ποιοι θα κάνουν τα τεστ

Aνοίγει αύριο η γραμμή Πάτρα - Ιταλία γι...

Δύο πλοία καταπλεόυν αύριο στο λιμάνι της Πάτρας από Ανκόνα και Μπάρι

Ανοίγει αύριο και για τους επιβάτες η θαλάσσια γραμμή Πάτρας - Ιταλίας η οποία έμενε ανοικτή λόγω κορωνοϊού μόνο για τα φορτηγά και το κομμάτι των μεταφορών.Στις 12.30 το μεσημέρι της Τετάρτης 1η Ιουλίου αναμένεται να καταπλεύσει στις 12.30 το μεσημέρι στο λιμάνι της Πάτρας πλοίο από το Μπάρι και στις 13.30 πλοίο από Ανκόνα. Αντιστοίχως θα αναχωρήσουν και με επιβάτες αυτή τη φορά αν υπάρχει ενδιαφέρον, στις 17.30 και στις 18.15 αντιστοίχως.

Στο λιμάνι θα βρίσκονται κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ για τη διενέργεια των τεστ από τους επιβάτες που θα φτάνουν στο λιμάνι της Πάτρας τα οποία θα αναλύονται στα εργαστήρια που λειτουργούν στο Πανεπιστήμιο Πατρών και στο Νοσοκομείο του Ρίου.

Το πλαίσιο ελέγχου προβλέπει για όσους υποβληθούν σε τεστ να μείνουν σε περιορισμό μέχρι την έκδοση των αποτελεσμάτων και στην περίπτωση που κάποιος βρεθεί θετικός στον ιό μπαίνει σε καραντίνα.

Από την άλλη πλευρά οι πρώτες πτήσεις στο αεροδρόμιο του Αράξου θα φτάσουν την Παρακευή 3 Ιουλίου και πρόκειται για δύο πτήσεις από Γερμανία και για μία από Βέλγιο. Τα τεστ θα διενεργούν γιατροί της 116 Πτέρυγας Μάχης Αράξου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις