Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Όλγα Κεφαλογιάννη: Η καραντίνα, το διαζύγιο και η σχέση με τον Μίνωα Μάτσα

Όλγα Κεφαλογιάννη: Η καραντίνα, το διαζύ...

Η γοητευτική πολιτικός δεν δίστασε να μιλήσει για τη νέα της σχέση

Η Όλγα Κεφαλογιάννη βρίσκεται χρόνια στο χώρο της πολιτικής, ωστόσο έχει επιλέξει να κρατάει όσο το δυνατόν πιο χαμηλούς τόνους στη ζωή της, μιας και θέλει οι άνθρωποι να ασχολούνται με το έργο της. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Gala» και τη δημοσιογράφο Μαρία Λεμονιά μιλώντας για το χωρισμό της από τον Μάνο Πενθερουδάκη, τη νέα σχέση της με τον Μίνωα Μάτσα αλλά και την περίοδο της καραντίνας λόγω του κορονοϊού.

Η γνωστή πολιτικός παραδέχθηκε πως η περίοδος του lockdown είχε και τα θετικά της, καθώς έδωσε την ευκαιρία σε όλους να κατεβάσουν ρυθμούς και να αφήσουν για λίγο στην άκρη το άγχος και την ένταση της καθημερινότητας. Η Όλγα Κεφαλογιάννη περιέγραψε πώς ήταν οι δικές της μέρες μέσα στο σπίτι. «Επιτέλους μου δόθηκε η δυνατότητα να διαβάσω κάποια βιβλία που υπό άλλες συνθήκες θα έμεναν για πολύ καιρό πάνω στο κομοδίνο μου. Είδα πολλές ταινίες του παλιού κινηματογράφου, από Χίτσκοκ και Τριφό μέχρι Λουί Μαλ, ταινίες που σε ταξιδεύουν σε μια άλλη εποχή και αισθητική.

 
Επιπλέον ήταν μια καλή περίοδος ενδοσκόπησης. Επί της ουσίας έγινε ένα καλό ξεσκαρτάρισμα για όλους μας. Η συγκεκριμένη συγκυρία μας έδωσε την ευκαιρία να σκεφτούμε τι είναι σημαντικό, τι είναι αυτό που μας κάνει πραγματικά χαρούμενους, ποιοι άνθρωποι μας ξεκουράζουν και μας κάνουν καλό…Για να κάνω το όλο θέμα πιο προσωπικό, θα πω ότι όλο αυτό που ζήσαμε τους τελευταίους μήνες με έκανε να αποκτήσω πιο καλή επαφή με εμένα και τα συναισθήματά μου. Με παρότρυνε να μην αφήσω την καθημερινότητα να με πηγαίνει όπου θέλει εκείνη, αντιθέτως να την καθοδηγώ εγώ. Να βάζω πλέον προτεραιότητες».

Το διαζύγιο και η σχέση με τον Μίνωα Μάτσα

Όσον αφορά το χωρισμό της από τον Μάνο Πενθερουδάκη η ίδια δήλωσε: «Είναι ωραίο να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και τον κόσμο που σε ξέρει, σε πιστεύει και σε ακολουθεί. Υπό αυτή τη λογική θεώρησα ότι είναι πιο σωστό να είμαι και εγώ εκείνη που θα ανακοινώσει ότι γύρισα σελίδα στην προσωπική μου ζωή. Κάθε χωρισμός κρύβει και μια δυσκολία. Σηματοδοτεί ένα τέλος. Κάθε τέλος είναι και ένα μικρό πένθος. Με τον πρώην σύζυγό μου διατηρώ πολύ καλές σχέσεις. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ και σέβομαι. Πώς θα μπορούσε να συμβαίνει το αντίθετο άλλωστε, όταν περάσαμε 15 χρόνια μαζί και έχουμε μοιραστεί ένα κομμάτι της ζωής μας; Όταν αντιληφθήκαμε ότι τα πράγματα έκαναν τον κύκλο τους, δεν εθελοτυφλήσαμε, αντιθέτως σκεφτήκαμε ότι είναι καλύτερο να πάμε παρακάτω. Στη ζωή δεν πρέπει να σεβόμαστε τις αλλαγές».

Η Όλγα Κεφαλογιάννη εδώ και λίγο καιρό είναι σε σχέση με τον γνωστό συνθέτη Μίνωα Μάτσα. Η γοητευτική πολιτικός δεν δίστασε να μιλήσει για τη νέα της σχέση: «Ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον. Εκεί που έχεις κάνει το πρόγραμμά σου και λες «αποκλείεται» και «ποτέ» , τότε είναι που συμβαίνουν όλα. Οφείλουμε να δεχόμαστε τις ανατροπές. Αυτή είναι άλλωστε και η μαγεία της ζωής.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight