Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Τάκης Βουγιουκλάκης μιλά ανοιχτά για την σχέση του με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ

Ο Τάκης Βουγιουκλάκης μιλά ανοιχτά για τ...

Είναι παιδί της αδελφής μου, της Αλίκης, τον αγαπώ και του τα συγχωρώ όλα, ανέφερε μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα

Ο σκηνοθέτης Τάκης Βουγιουκλάκης, σε συνέντευξή του στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα, στο κανάλι Σκάι μίλησε στην Κατερίνα Πίπερη για πολλά ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά του στον 51χρονο ανιψιό του Γιάννη Παπαμιχαήλ, τον γιο της αξέχαστης εθνικής μας σταρ Αλίκης Βουγιουκλάκη και του πρωταγωνιστή Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν η αδελφή μου, ήταν το alter ego μου, ήταν το τελευταίο κορίτσι της οικογένειάς μας. Έχουν γραφτεί πάρα πολλές ανακρίβειες για την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Λυπάμαι αυτούς που τις γράφουν, γιατί είναι άνθρωποι που θέλουν να σκανδαλολογήσουν.

Η κόντρα με την Τζένη Καρέζη ήταν ένα κατασκεύασμα που είχε ξεκινήσει από τους δημοσιογράφους. Υπήρχε ένας ανταγωνισμός για το ποιος θα κάνει τα περισσότερα εισιτήρια, αυτό ήταν λογικό. Ήταν πολύ φίλες, αγαπιόντουσαν.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν είχε εκφράσει ποτέ αν ήθελε δεύτερο παιδί γιατί και το πρώτο που έκανε ήταν με πολλή αγωνία, με τάμα στην Παναγιά της Τήνου…

Με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ οι σχέσεις μας δεν είναι ούτε κακές ούτε καλές. Απλώς έχει επιλέξει την αποστασιοποίηση. Είναι παιδί της αδελφής μου, τον αγαπώ και του τα συγχωρώ όλα», ανέφερε ο Τάκης Βουγιουκλάκης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight