Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

«Ημέρες γιορτής» από το super market 3Α ΑΡΑΠΗΣ, με 5€ δωροεπιταγή για κάθε 50€ αγορών, και extra προσφορές

 «Ημέρες γιορτής» από το super market 3Α...

Έως και τις 26 Ιουνίου

Άλλη μια δυνατή παροχή προς τους πελάτες της είναι σε εξέλιξη, από την πατρινή αλυσίδα 3Α ΑΡΑΠΗΣ που δεν σταματά να εξελίσσεται και να προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες για εξοικονόμηση χρημάτων!

Με αφορμή τα εγκαίνια του καταστήματος στην Γεωργίου Ολυμπίου 75 και Παναχαϊκού, τα οποία δεν πραγματοποιήθηκαν με το άνοιγμά του καταστήματος λόγω των περιοριστικών μέτρων, δημιουργήθηκαν μοναδικές προωθητική ενέργειες.

Με τις «Ημέρες Γιορτής», έως και τις 26 Ιουνίου οι πελάτες που θα επισκεφθούν το συγκεκριμένο κατάστημα ή που θα πραγματοποιήσουν τις παραγγελίες τους, θα επωφεληθούν με 5€ δωροεπιταγή για κάθε 50 € αγορών και επιπλέον έξτρα προσφορές που ισχύουν αποκλειστικά για το κατάστημα επί της Γεωργίου Ολυμπίου 75 και Παναχαϊκού. Αυτό σε συνδυασμό με τις ήδη αμέτρητες προσφορές σε βασικά είδη που η πατρινή αλυσίδα προσφέρει μέσω του κεντρικού φυλλαδίου της, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ.

Σε όποια όμως περιοχή του δήμου Πατρέων και αν είστε, μπορείτε να κάνετε και ηλεκτρονικά την παραγγελία σας εδώ, ή τηλεφωνικά στο 2610 313 536 και στο 2610 330 325.  Με παραγγελίες από 25 ευρώ και άνω τα ψώνια έρχονται με ασφάλεια στον χώρο σας, τηρώντας αυστηρά όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας (δυνατότητα πληρωμής και με φορητό pos).

Η δωροεπιταγή μπορεί να εξαργυρωθεί και πάλι στο συγκεκριμένο κατάστημα από τις 27 Ιουνίου έως και τις 26 Ιουλίου 2020.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά