Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Πώς κάποιες τυχερές μένουν πάντα αδύνατες; Εχουμε την απάντηση την εποχή του μπικίνι

Πώς κάποιες τυχερές μένουν πάντα αδύνατε...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Οι καθημερινές συνήθειες είναι το «κλειδί» για το επιθυμητό βάρος λένε οι ειδικοί

Διανύουμε το καλοκαίρι και αποζητάμε το ιδανικό βάρος για το σωματότυπό μας, έτσι ώστε το μπικίνι μας να δείχνει υπέροχα πάνω μας. Ομως συχνά η ζυγαριά δεν ικανοποιεί την επιθυμία μας και κρυφοκοιτάμε εκείνες που σταθερά διατηρούν τα κιλά τους ψάχνοντας το μυστικό. Τί λένε όμως οι ειδικοί; Κληρονομικότητα και DNA συντελούν σημαντικά στο βάρος μας, αλλά δεν το καθορίζουν. Είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε την προδιάθεση χωρίς να ταλαιπωρούμαστε από εξαντλητικές δίαιτες, απλά αλλάζοντας τρόπο ζωής και διατροφικές συνήθειες.

Κοιμηθείτε περισσότερο

Προσπαθείστε να κοιμάστε 8 ώρες κάθε βράδυ για καλύτερη διάθεση και μείωση της λαχτάρας για φαγητό. Η έλλειψη ύπνου μπορεί να αυξήσει την όρεξη και να οδηγήσει σε ανθυγιεινές διατροφικές επιλογές. Οσο πιο αργά κοιμόμαστε τόσο μεγαλύτερο περιθώριο έχουμε για «ατασθαλίες».  

Πίνετε νερό

Οι περισσότερες γυναίκες που είναι λεπτέ πίνουν πολύ νερό και έχουν πάντα μαζί τους ένα μπουκαλάκι. Η επαρκής ενυδάτωση είναι απαραίτητη όχι μόνο για την εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού, αλλά και για τη μείωση του αισθήματος της πείνας.

Προσοχή στα ενδιάμεσα σνακ  

Ανάμεσα στα βασικά γεύματα μην υποκύψετε σε μπισκότα, σοκολάτες, τσιπς και παγωτά. Τα φρέσκα φρούτα, τα λαχανικά και οι ανάλατοι ξηροί καρποί είναι μερικές υγιεινές επιλογές για να μην πεινάτε.

Μειώστε τα γλυκά  

Οσο κι αν είστε επιρρεπείς πειστείτε πως όλα όσα περιέχουν ζάχαρη, όσο απολαυστικά και αν είναι, μας φορτώνουν άχρηστες- και πολλές- θερμίδες, ενώ μετά από λίγο ξαναπεινάμε.

Καθιερώστε κάποιας μορφής άσκηση

Δεν απαιτείται οπωσδήποτε γυμναστήριο, απλά ένα χαλαρό τρέξιμο, ένα περπάτημα,  ποδήλατο, κολύμπι. Να μην περνάει μέρα που είστε μόνο στο γραφείο και τον καναπέ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View