Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Ξεκινούν και πάλι τα γυρίσματα του φιλμ «Jurassic World: Dominion»

Ξεκινούν και πάλι τα γυρίσματα του φιλμ ...

Στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 6 Ιουλίου 2020 - Είχαν διακοπεί τον Μάρτιο λόγω του covid-19

Τα γυρίσματα για την ταινία «Jurassic World: Dominion» θα συνεχιστούν στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 6 Ιουλίου 2020, επιβεβαίωσε με ρεπορτάζ του το πάντα έγκυρο Variety.

 Η παραγωγή της ταινίας  - υπερπαραγωγής σταμάτησε τον περασμένο Μάρτιο για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Το «Jurassic World: Dominion» βρισκόταν στην τέταρτη εβδομάδα, από τις 20 που ήταν προγραμματισμένες, των γυρισμάτων, όταν σταμάτησε.

Το στούντιο της Universal που βρίσκεται πίσω από την ταινία, ξεκινά την προετοιμασία της παραγωγής αυτή την εβδομάδα, η οποία θα περιλαμβάνει την εφαρμογή νέων διαδικασιών ασφαλείας. Το κόστος αυτών των μέτρων, το οποίο θα περιλαμβάνει τα πάντα, από ελέγχους θερμοκρασίας έως τεστ κορωνοϊού και επιπλέον καθαρισμό των πλατό, θα ανέλθει στα 5 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με ανθρώπους της εταιρείας.

 Όπως αναφέρει το Deadline, όλοι όσοι βρίσκονται στο πλατό κι εκείνη την ώρα δεν παίζουν σε κάποια σκηνή, θα πρέπει να φορούν μάσκα, ενώ θα υπάρχει ιατρική μονάδα, η οποία θα επιβλέπει την υγεία του καστ των ηθοποιών και των μελών του συνεργείου.

 Οι πρωταγωνιστές της ταινίας Κρις Πρατ και Μπράις Ντάλας Χάουαρντ αναμένεται να βρεθούν στο Λονδίνο τις επόμενες ημέρες, όπου θα τεθούν σε δεκατετραήμερη καραντίνα. Το καστ της ταινίας περιλαμβάνει ακόμα τους Σαμ Νιλ, Λόρα Ντερν, Τζεφ Γκόλντμπλουμ, Τζάστις Σμιθ και Μπ. Ντ. Γουόνγκ. Ο σκηνοθέτης Κόλιν Τρέβοροου, ο οποίος σκηνοθέτησε το «Jurassic World» και τη συνέχεια του 2018 «Fallen Kingdom», επιστρέφει και σ’ αυτήν την ταινία.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture