Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έως την Κυριακή η Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για την Εθελοντική Αιμοδοσία

Έως την Κυριακή η Εβδομάδα Ευαισθητοποίη...

Με πρωτοβουλία και του Κέντρου Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΔΜΟΠ) - "Χάρισε Ζωή"

Με πρωτοβουλία της Π.Ο.Σ.Ε.Α., της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης ΕΡΤ, του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.) και της Περιφέρειας Αττικής και με την Συνεργασία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσαιμίας (Ε.Ο.ΘΑ.) και του Κέντρου Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΔΜΟΠ) - "ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ" ορίστηκε ως Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για την Εθελοντική Αιμοδοσία το χρονικό διάστημα, από την Δευτέρα 8 έως και την Κυριακή 14 Ιουνίου 2020, Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη.

Το θέμα της φετινής καμπάνιας είναι το «Δώσε Αίμα για έναν Κόσμο πιο Υγιή».

Σε όλη την χώρα πραγματοποιούνται καθημερινά Εθελοντικές Αιμοδοσίες από τους Συλλόγους Εθελοντών Αιμοδοτών και άλλους Φορείς. Για τις αιμοδοσίες μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα της Π.Ο.Σ.Ε.Α.(www.posea.gr), του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας «www.ekea.gr» και του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» (www.oloimaziboroume.gr).

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ «@UP»

Kυκλοφόρησε το τελευταίο τεύχος για αυτή την ακαδημαϊκή χρονιά του περιοδικού του Πανεπιστημίου Πατρών «@UP» (τεύχος Μαΐου – Ιουνίου), όπως πάντα με πλούσια επίκαιρη ύλη. Αναζητείστε το ψηφιακά στην κεντρική ιστοσελίδα του Ιδρύματος (http://www.upatras.gr/el/up).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις