Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Προβληματισμός για την σιδηροδρομική γραμμή Κατάκολο - Πύργος - Αρχαία Ολυμπία -Επιστολή Φώτη Αλεξόπουλου στον ΟΣΕ

Προβληματισμός για την σιδηροδρομική γρα...

Καταστροφική για το νομό Ηλείας η διακοπή λειτουργίας της συγκεκριμένης γραμμής, αναφέρει

Με επιστολή του απευθύνθηκε στον Προσωρινό Διοικητή του ΟΣΕ & Εκτελεστικό μέλος Αθανάσιο Κοττάρα ο Φώτης Ν. Αλεξόπουλος, Πρ. Αναπληρωτής Βουλευτής Νομού Ηλείας, εκφράζοντας του τους προβληματισμούς της τοπικής κοινωνίας που έχουν σχέση με το κλείσιμο της Σιδηροδρομικής σύνδεσης Κατάκολο – Πύργου- Ολυμπίας.

Ακολουθεί η επιστολή:

Κύριε Διοικητά

Παρακολουθώντας σε καθημερινή βάση,  τις ειδήσεις από τα τοπικά Μέσα ενημέρωσης του κοινού μας τόπου καταγωγής ( Ηλεία), διαπίστωσα ότι τον τελευταίο καιρό εντείνονται οι προβληματισμοί της τοπικής κοινωνίας που έχουν σχέση με το κλείσιμο της Σιδηροδρομικής σύνδεσης Κατάκολο – Πύργου- Ολυμπίας. 

Αγαπητέ συνάδελφε Αθανάσιε, ως εργαζόμενος των Επιμελητηρίων τόσα έτη, γνωρίζω τον χαρακτήρα σου  και είμαι σίγουρος, ότι δεν θα τολμούσες ποτέ να συμμετέχεις  σε μια τέτοια κίνηση και να "διακόψεις" την λειτουργία της Σιδηροδρομικής γραμμής Κατάκολου- Ολυμπίας, γνωρίζοντας ειδικά, ότι μια τέτοια απόφαση θα είναι καταστροφική για τον Νομό μας, για τον τόπο μας και γενικά για την τοπική μας οικονομία.

Με την επιστολή αυτήν σου μεταφέρω τους προβληματισμούς της τοπικής κοινωνίας που δεν αντέχουν τέτοιο πλήγμα αλλά αντίθετα διεκδικούν την σιδηροδρομική σύνδεση της Ηλείας, με τον προαστιακό της Αχαΐας και το υπόλοιπο δίκτυο του βορείου άξονα μέχρι την Αθήνα και περιμένω τις ενέργειες σου.

Γνωρίζω ότι θα καταβάλεις κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση του θέματος και βρίσκομαι πάντα στην διάθεση σου για κάθε βοήθεια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις