Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πύργος: Αναπάντητα γιατί μετά την τραγωδία με την πτώση στο κενό 31χρονου

Πύργος: Αναπάντητα γιατί μετά την τραγωδ...

Το απόγευμα της Τρίτης

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία του Πύργου απο το θάνατο του 31χρονου Α.Τ. το βράδυ της Τετάρτης στον Πύργο. Το άψυχο κορμί του βρέθηκε στο έδαφος, στον ακάλυπτο χώρο τεσσάρων πολυκατοικιών και ήταν εμφανές σε όλους από το κενό που αφήνει ο χώρος στάθμευσης στην συμβολή των οδών Μανωλοπούλου και Προύσης.

Δεκάδες πολίτες που ακούγοντας τον ήχο που προκάλεσε η πτώση του 31χρονου στο έδαφος είδαν λίγα λεπτά αργότερα το νεκρό παλικάρι. Από τα μπαλκόνια των πολυκατοικιών οι ένοικοι σοκαρισμένοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν αντικρίζοντας την εικόνα, αυτό που είχε συμβεί.

Μόλις έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί, απέκλεισαν το χώρο και πλήρωμα του ΕΚΑΒ παρέλαβε τη σορό του 31χρονου.

Οι αστυνομικοί άρχισαν να ελέγχουν το γύρω χώρο, τα μπαλκόνια των πολυκατοικιών και τις ταράτσες για να βρουν στοιχεία που να σχετίζονται με την βουτιά στο κενό του παλικαριού.

Δεν άργησαν να φτάσουν στην ταράτσα πολυκατοικίας που είχε είσοδο απο την οδό Κατακόλου και που ενώ συνήθως ήταν ξεκλείδωτη, βρέθηκε κλειδωμένη από την εξωτερική πλευρά. Γεγονός που μαρτυρούσε πως κάποιος βρέθηκε εκεί και κλείδωσε για να μην έχει πρόσβαση κανείς από το εσωτερικό της πολυκατοικίας.

Μάλιστα κλήθηκε κλειδαράς για να ανοίξει και στη συνέχεια άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι. Βρέθηκαν στοιχεία που επιβεβαίωναν πως ο 31χρονος βρισκόταν στη συγκεκριμένη ταράτσα.

Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις εννέα το βράδυ και ο κόσμος που συγκεντρώθηκε στο σημείο, παρέμενε για αρκετή ώρα εκεί, συγκλονισμένος από το γεγονός και την εικόνα που αντίκρισε.

Όσο τα λεπτά περνούσαν αστυνομικοί και πολίτες προσπαθούσαν να βρουν την ταυτότητα του 31χρονου. Από τη στιγμή που δεν ήταν ένοικος κάποιας από τις πολυκατοικίες στο σημείο, δεν φαινόταν να είναι γνωστός. Δεν άργησε όμως να επιβεβαιωθεί η ταυτότητά του και να φτάσει στο σημείο ο πατέρας του, όπου στη συνέχεια έσπευσε στο νοσοκομείο, για να πληροφορηθεί την τραγική κατάληξη του παιδιού του, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

Οι Αρχές διερευνούν τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη αυτο το τραγικό γεγονός.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις