Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Με τους φακούς κυκλοφορούν τα βράδια οι κάτοικοι στο Ρωμανό της Πάτρας

Με τους φακούς κυκλοφορούν τα βράδια οι ...

Ζητούν να τοποθετηθεί ηλεκτροφωτισμός

Μαύρα σκοτάδια επικρατούν σε κεντρικούς δρόμους του Ρωμανού Πατρών κατά τις νυχτερινές ώρες γεγονός που καθιστά επικίνδυνη την κυκλοφορία για οχήματα και διαβάτες μόλις δύσει ο ήλιος. Μάλιστα, οι οδηγοί θα πρέπει να κάνουν χρήση προβολέων και οι πεζοί να έχουν μαζί τους φακό χειρός (!) για να βλέπουν.

Η μόνη παρηγοριά, όπως αναφέρουν στο thebest.gr, κάτοικοι της περιοχής είναι η αντανάκλαση που κάνουν τα φώτα της γειτνιάζουσας Περιμετρικής.

Ο ανεπαρκής ηλεκτροφωτισμός στην διασταύρωση της οδού Αγίου Δημητρίου Ρωμανού με την βοηθητική οδό της Περιμετρικής, αν και υπάρχει δίκτυο με ιστούς και λαμπτήρες οι οποίοι δεν λειτουργούν, παραμένει για την περιοχή ένα σημείο που ενέχει μονίμως τον κίνδυνο ατυχήματος καθώς επανειλημμένως έχουν συμβεί συγκρούσεις αυτοκινήτων και δικύκλων,  όχι μόνο με υλικές ζημιές αλλά και με  θανάσιμους τραυματισμούς.

Σκοτάδι συναντά κανείς και στο πιο κατηφορικό σημείο της οδού Αγίου Δημητρίου Ρωμανού κάτω ακριβώς από τη γέφυρα της Περιμετρικής, όπου πεζός αδυνατεί να περπατήσει εκεί μετά το ηλιοβασίλεμα χωρίς φακό στο χέρι.

 Έρεβος επικρατεί και  στην βοηθητική οδό της Περιμετρικής στο πυκνό και μεγάλο δάσος του Ριγανοκάμπου, αμέσως μετά της διασταύρωση της παλαιάς 5ης ΜΟΜΑ. Στον δρόμο αυτό και για να φτάσει κάποιος ερχόμενος προς τον Ρωμανό στις πρώτες οικίες που βρίσκονται πλησίον του χειμάρρου Διακονιάρη, είτε κινείται εποχούμενος είτε με τα πόδια χρειάζεται απαραιτήτως προβολέας για να βλέπει μπροστά του αλλά και για να νιώθει πιο ασφαλής.

Από τα σκοτάδια του Ρωμανού δεν εξαιρείται η οικιστική γειτονιά Ζωοδόχου Πηγής Ρωμανού. Οι κάτοικοι κάνουν λόγο για μια μονίμως ξεχασμένη και υποβαθμισμένη περιοχή και ζητούν από τους αρμόδιους να λάβουν μέτρα.  

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις