Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Απίστευτο! Θέλουν να κάνουν έξωση σε οικογένεια γιατί τους… ενοχλεί το αυτιστικό παιδί τους

Απίστευτο! Θέλουν να κάνουν έξωση σε οικ...

Στα Πηγάδια της Ξάνθης

Ιδιοκτήτες μονοκατοικίας στα Πηγάδια της Ξάνθης ζητούν την απομάκρυνση της οικογένειας από το σπίτι το οποίο νοικιάζει επειδή το αυτιστικό παιδί τους ενοχλεί τους γείτονες.

Το πρωτοφανές περιστατικό δημοσιοποίησε ο ίδιος ο πατέρας του 16χρονου Θανάση, Ευάγγελος Ευαγγέλου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκαλώντας κύμα αντιδράσεων. Όπως είπε o πατέρας του Θανάση: «Δεν θέλω να κατηγορήσω κανέναν, κάποιοι συγκεκριμένοι δημιουργούν τα προβλήματα. Η πλειοψηφία του χωριού αγκάλιασε τον Θανάση, μας πρόσεξαν και έχουμε καλές σχέσεις. Δεν είναι όλο το χωριό εναντίον μας. Το παιδί έχει αυτισμό. Έχει κάποια θέματα. Κάποιοι εδώ ενοχλούνται. Τους δίνω εν μέρει δίκιο γιατί ο καθένας θέλει την ησυχία του.  Αλλά τώρα να σου λένε ''φύγε από το σπίτι''… Και άλλα παιδιά μαζεύονται στην πλατεία και φωνάζουν. Εγώ τι πρέπει να τους πω; Πάρτε τα παιδιά σας και φύγετε από το χωριό; Παιδιά είναι. Μόνο συστάσεις μπορείς να κάνεις». 

Ο κ. Ευαγγέλου μετακόμισε με την οικογένειά του στην Ξάνθη το 2004 για επαγγελματικούς λόγους καθώς εργάζεται στο Δημοκρίτειο πανεπιστήμιο. Έπειτα από παρότρυνση παιδοψυχολόγων, ότι σε ένα χωριό το περιβάλλον θα ήταν ευνοϊκότερο για το παιδί τους -δεδομένου ότι υπάρχουν λιγότεροι θόρυβοι και είναι πιο ήσυχα- αποφάσισαν να μείνουν στα Πηγάδια.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις