Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

J2US: Το τραγούδι του Παντελίδη και η ιστορία του Ετεοκλή Παύλου που συγκίνησαν το κοινό

J2US: Το τραγούδι του Παντελίδη και η ισ...

Η ερμηνεία του Σαββάτου

Χθες το βράδυ η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου συγκίνησαν το τηλεοπτικό κοινό του J2US με το τραγούδι που επέλεξαν να ερμηνεύσουν το οποίο ανήκει στο ρεπερτόριο του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη.

Είναι γνωστό ότι η τραγουδίστρια είχε μία πολύ βαθιά φιλική σχέση με τον αξέχαστο τραγουδιστή και μάλιστα ήταν εκείνος που της είχε δώσει τραγούδι με το οποίο και έγινε γνωστή στο ευρύτερο κοινό. Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου τραγούδησαν στο J2US το «Σε παραδέχομαι».

«Ήταν ένας άνθρωπος που χωρίς να το ξέρει, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας μου, ήταν η παρέα μου, το φιλαράκι μου, άκουγα τα τραγούδια του και με παρηγορούσαν, έπαιρνα δύναμη. Είναι κάτι που μπορώ να το κάνω γιατί αυτά που λέει το τραγούδι τα έχω νιώσει πολύ βαθιά μέσα μου» είπε ο Ετεοκλής Παύλου και συνέχισε:

«Τραγουδούσα και μου έρχονταν εικόνες. Όταν έχει συμβεί κάτι τόσο συνταρακτικό στη ζωή σου, σου έρχονται εικόνες. Μου ήρθε η εικόνα μου στην εντατική… Κοιμήθηκα αρτιμελής και ξύπνησα στην εντατική μη έχοντας το πόδι μου και μαθαίνοντας ότι έχω ένα τεράστιο δρόμο μπροστά μου. Ήταν πολύ σοκαριστικό. Σοκαρίστηκα όταν κατάλαβα ότι το μεγαλύτερο αγώνα στη ζωή μου έχω να τον δώσω για να κερδίσω τα δεδομένα.

Έδωσα το μεγαλύτερό μου αγώνα για να σταθώ στα πόδια μου. Μου πήρε έξι χρόνια. Υπάρχουν άνθρωποι που αντιμετωπίζουν πολύ μεγάλες δυσκολίες και προβλήματα. Και για μένα η λέξη “προβλήματα” έχει να κάνει με την υγεία, τα υπόλοιπα είναι προβληματισμοί.

Η μεγαλύτερη επούλωση είναι η ψυχική, εκεί πρέπει να δώσουμε τη μεγαλύτερη βαρύτητα. Σωματικά θα επανέλθεις κάποια στιγμή ότι κι αν συμβεί, το θέμα είναι να μην κουκουλώσεις με οποιοδήποτε τρόπο τα εσωτερικά τραύματα που έχουν δημιουργηθεί από κάτι πολύ σημαντικό στη ζωή σου. Αυτά πρέπει να γιατρέψεις για να επανέλθεις πλήρως. Και αυτό γίνεται μόνο προσφέροντας, όσοι προσφέρεις αγάπη γεμίζεις και μπορείς να ξαναγίνεις ένας υγιής άνθρωπος» είπε ο Ετεοκλής Παύλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight