Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μυστήριο με τη μαφιόζικη εκτέλεση του Βέλγου επιχειρηματία στη Βούλα

Μυστήριο με τη μαφιόζικη εκτέλεση του Βέ...

Τι κατέθεσε στην Αστυνομία η γυναίκα του θύματος

Μυστήριο καλύπτει την εν ψυχρώ εκτέλεση άνδρα, βελγικής καταγωγής, με δύο σφαίρες στο κεφάλι, έξω από το σπίτι του, στις 21:30 το βράδυ της 29ης Μαΐου στη Βούλα Αττικής. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, την ώρα που ο Βέλγος βρισκόταν έξω από το σπίτι του, στην οδό Δωδεκανήσου, σταμάτησε δίπλα του μια μηχανή με δύο άτομα και τον πυροβόλησαν. Ο επιχειρηματίας έπεσε νεκρός, ενώ οι δράστες εξαφανίστηκαν.

Χαρακτηριστικό του μυστηρίου που καλύπτει την υπόθεση αποτελεί το γεγονός ότι ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία του θύματος στην Αστυνομία, ούτε δραστηριότητά του στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, ο άνδρας είχε επάνω του δύο ταυτότητες που έχουν εκδοθεί στο Βέλγιο με διαφορετικά στοιχεία. Στη μία εμφανίζεται ως 47χρονος και στην άλλη ως 44χρονος.Τις απαντήσεις στο ποιος είναι ο άνδρας που δυο άγνωστοι εκτέλεσαν θα δώσουν οι βελγικές αρχές. Ήδη, έχουν σταλεί τα αποτυπώματά του στο Βέλγιο και αναμένονται οι απαντήσεις.

Κατά την έρευνά τους οι αστυνομικοί είδαν ότι το θύμα είχε δύο τραύματα από πιστόλι των εννέα χιλιοστών στο κεφάλι. Από το σημείο συνέλεξαν δύο κάλυκες, ενώ βρέθηκαν και οι δύο βολίδες.

Τα ευρήματα ήδη είναι στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για να γίνει η βαλλιστική εξέταση αν και θεωρείται βέβαιο ότι το όπλο του εκτελεστή δεν θα έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν.

Μέχρι αυτήν την ώρα κανένας δεν δήλωσε στους αστυνομικούς ότι ήταν παρών στην εκτέλεση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποιος άκουσε τους πυροβολισμούς. “Άκουσα δύο πυροβολισμούς, αλλά φοβήθηκα να βγω έξω. Νομίζω ότι αμέσως μετά άκουσα τον ήχο μίας μηχανής να απομακρύνεται” ανέφερε ο άνδρας. Για τους αστυνομικούς, όμως, η πληροφορία αυτή πρέπει να διασταυρωθεί και με άλλα στοιχεία.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Γαλλίδα σύζυγος του θύματος κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι δεν γνώριζε τίποτα για τις δραστηριότητες του άντρα της, ούτε κάποιον που να ήθελε να τον σκοτώσει. Όπως είπε, είχαν έρθει στην Ελλάδα με το παιδί τους, για να δουλέψει ο σύζυγός της.

Το σπίτι στη Βούλα, όπου ζούσε η οικογένεια του Βέλγου, ήταν νοικιασμένο μέσω Airbnb και το αυτοκίνητό του, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, είχε πινακίδες Ζυρίχης. Το θύμα δήλωνε έμπορος λαδιού, τροφίμων και κάρβουνου. Όταν οι αστυνομικοί τον βρήκαν νεκρό, είχε πάνω του περίπου 1.000 ευρώ.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις