Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Κατερίνα Θανάση & Στέλλα Ιακωβάκη: Το περιζήτητο ντουέτο των nail & beauty experts επέστρεψε δυναμικά

Κατερίνα Θανάση & Στέλλα Ιακωβάκη: Τ...

Η πολυετής θητεία τους και οι ποιοτικές υπηρεσίες τους έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού

Έμπειρες, ενημερωμένες και αφοσιωμένες στο αντικείμενο της ομορφιάς, οι Κατερίνα Θανάση - Μπερδέση και Στέλλα Ιακωβάκη - Ασκούνη άνοιξαν και πάλι τους χώρους του κεντρικού και ιδιαίτερα φιλόξενου Sic Beauty Works, στην καρδιά της εμπορικής Πάτρας στην Αγίου Νικολάου. Επισκεφθείτε τις και θα διαπιστώσετε όχι μόνο το υψηλό επίπεδο της δουλειάς τους, αλλά και την ευλαβική τήρηση των κανόνων υγιεινής, μετά τον εγκλεισμό της πανδημίας.

Πραγματικά ονομαστές για τις ποιοτικές τους υπηρεσίες, τη γνώση όλων των τελευταίων beauty trends αλλά και την ειδίκευσή τους στο θεραπευτικό πεντικιούρ, αναλαμβάνουν πόδια με ειδικές απαιτήσεις και χρόνια προβλήματα, και βέβαια την σφαιρική περιποίηση των άκρων.

Επιπλέον, στις υπηρεσίες που προσφέρουν συμπεριλαμβάνονται: αποτρίχωση, σχηματισμός φρυδιών και επαγγελματικό μακιγιάζ για κάθε περίσταση (πρωινό, βραδινό, νυφικό). Ειδικά στο κομμάτι του μακιγιάζ, τα δείγματα δουλειάς τους μαρτυρούν πηγαίο ταλέντο και μεγάλη εμπειρία.

Όσο για το «must to do» της εποχής, δεν είναι άλλο από το solarium τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτει το Sic Beauty Works και επιτυγχάνει υπέροχο, χρυσαφένιο χρώμα στο κορμί, ταχύτατα και με απόλυτη ασφάλεια. Αυτές τις μέρες «τρέχουν» και ειδικά πακέτα επισκέψεων που ξεκινούν από 30 ευρώ και αξίζει να τα προλάβετε!

Kατερίνα και Στέλλα εργάζονται μαζί εδώ και πολλά χρόνια, με το «δικό τους» κόσμο να τις ακολουθεί πιστά, μιας και η «εμμονή» τους στη λεπτομέρεια και την τελειότητα είναι τα δυνατά τους στοιχεία. Όσοι δεν έχετε δοκιμάσει τις υπηρεσίες του, είναι σίγουρο ότι μια φορά θα είναι αρκετή για να γίνετε πιστές οπαδοί τους.

Μην ξεχνάτε πως το καλοκαίρι επιβάλλει μεγαλύτερη προσπάθεια για να διατηρήσουμε μια γοητευτική και φροντισμένη εικόνα! Εμπιστευθείτε λοιπόν τις ειδικούς!

SIC BEAUTY WORKS

Αγ. Νικολάου 42-44 & Κορίνθου, Πάτρα

τ: 2610 222 192

www.sic.gr

www.facebook.com

www.instagram.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View