Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Τα προβλήματα στη Δυτική Αχαϊα κι ο κορωνοιός στη συνάντηση Μυλωνά, Μάρκου, Αναγνωστοπούλου

Τα προβλήματα στη Δυτική Αχαϊα κι ο κορω...

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Δυτικής Αχαϊας

Ο βουλευτής Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μάρκου μαζί με συνεργάτες του και η συνεργάτιδα της βουλευτού Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ Σίας Αναγνωστοπούλου  επισκέφθηκαν, εχθές Δευτέρα 25/5,  τον Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας  ,κ. Σπύρο Μυλωνά.
 
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Δυτικής Αχαΐας συζητήθηκαν τα χρόνια προβλήματα που ταλανίζουν τον συγκεκριμένο Δήμο και έχουν ενταθεί εν μέσω της πανδημίας του COVID-19.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στις άθλιες συνθήκες διαβίωσης και στην επισιτιστική κρίση που βρίσκονται οι καταυλισμοί των Ρομά αλλά και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί πατάτας σχετικά με τη διάθεση και την πώληση των προϊόντων τους.

Επιπροσθέτως, έγινε αναφορά στο δισεπίλυτο ζήτημα της έλλειψης νερού σε αρκετές από τις κοινότητες του Δήμου αλλά και η οικτρή οικονομική κατάσταση της δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης. 

Μετά από μία εποικοδομητική συζήτηση αλλά και μία διεξοδική ενημέρωση για τις ερωτήσεις που έχουν καταθέσει οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου και αφορούν τα παραπάνω καίρια ζητήματα του Δήμου, συμφώνησαν από κοινού στη διαρκή και ουσιαστική συνεργασία προς όφελος πάντα των δημοτών Δυτικής Αχαΐας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις